# #

27 Αυγ 2012

Χρυσή Αυγή: "Είναι επιλογή σας να θέλετε να μπείτε στη μαύρη λίστα μας..."



Η καθεστωτική Χρυσή Αυγή απάντησε:
Είναι επιλογή σας να θέλετε να μπείτε στη μαύρη λίστα μας, μαζί με τα άλλα μεγαθήρια της τοπικής δημοσιογραφίας (βλ. Αλεβιζόπουλο, Χιόνη κ.ά.) κι εμείς, επειδή τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη για τα ορφανά όλου του κόσμου (ιδιαίτερα των μπολσεβίκων), δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι...
------------------------------------------------
Απορία μας:
Τι παθαίνει κανείς, όταν μπαίνει στις μαύρες λίστες σας;

Αν κρίνουμε από αυτά που "έπαθαν" οι άλλοι δύο που αναφέρετε στην απάντηση σας, δεν θα είναι και τίποτα κακό.
--------------------------------------------------
Τέλος πάντων.
Δεν περιμέναμε απάντηση επί της ουσίας
Η αντικατάσταση του διαλόγου, με λίστες και άλλου είδους  "απαντήσεις" είναι μέρος του πολιτικού dna των μαύρων κομμάτων. Για σας, η δημοκρατία, ως ελευθερία, διάλογος και σεβασμός στην διαφορετική άποψη, είναι  καταστάσεις που πρέπει να καταργηθούν. Ή μήπως κάνουμε λάθος;
Κι αν σήμερα, το 7% φτιάχνει μαύρες λίστες (όχι μόνο κατά μεταναστών, τσιγγάνων ή κομμουνιστών), τι θα συμβεί, άραγε, αν γίνει κυβέρνηση;
Παρακαλούμε να τα εντάξετε στις πολιτικές σας θέσεις, ώστε να γνωρίζουμε. Να γνωρίσουν όλοι.
Ποιος θα είναι ο επόμενος;
-------------------------------------------------
Η απάντηση αυτή δεν μας αφορά. Αν δεν λαβαίναμε "απάντηση"- που δεν απαντά σε όσα γράψαμε- θα είχαμε στενοχωρηθεί.
  • Προσεχές  αφιέρωμα μας θα είναι στον μεγαλύτερο ποιητή του 20ου αιώνα, Έζρα Πάουντ και στην άποψη του για την τοκογλυφία και την οικονομία. Θα επανέλθουμε, κάποια στιγμή, και με ένα αφιέρωμα στην αμερικανοναζιστική συνομωσία, στον καιρό του β' παγκόσμιου πολέμου. Και θα ξαναγράψουμε για τον Carl Smitt, ώστε να θυμηθούμε τους νομικούς πατέρες της "νέας τάξης πραγμάτων". Τέλος, εσείς, βάζοντας στην "αναζήτηση" μας τη φράση "σημειώσεις για την έχθρα", θα βρείτε τι θα πει Ελλάδα, σε 4 συνέχειες.
Εμείς, ως απομεινάρια αρχαίων ελλήνων, χριστιανών τε και εθνικών, αλλά κυρίως επειδή είμαστε άνθρωποι, αγαπάμε (προσπαθούμε δηλαδή να το κάνουμε, χωρίς να το καταφέρνουμε, πάντα).

Η απάντηση αφορά την τοπική και κεντρική καθεστωτική σκηνή. Τη βουλευτή και τα κόμματα, αλλά και τον έχοντα φιλοδοξίες για τη δημαρχία, που συνομιλεί με τους δημιουργούς μαύρων λιστών. Αφορά, τέλος, τους αρχηγούς των κομμάτων του διεφθαρμένου και φθαρμένου κοινοβουλευτισμού.

Είμαστε οι πρώτοι σε όλη την Ελλάδα, που γράψαμε πως το επίκαιρο πολιτικό δίλημμα είναι "Ολοκληρωτισμός (με ή χωρίς κοινοβουλευτικό μανδύα) ή δημοκρατία; "
Κανείς άλλος δεν το βλέπει;

ΥΓ: Με την ευκαιρία, το αφιερώνουμε και σε έναν σχολιαστή παλιότερης ανάρτησης μας, που είχε γράψει:
Μας το θύμισε ένας φίλος από την http://anti-ntp.blogspot.com/
Τα γραπτά μένουν και συνιστούν τη ζώσα ιστορία. Εμείς, οι κρατούμενοι, γράφουμε όσα μπορούμε περισσότερα, γιατί δεν ξέρουμε ως πότε θα μπορούμε να γράφουμε, με το παιχνίδι που έχουν στήσει οι αριστεροδεξιοί κρατούντες τις ζωές μας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ,  ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

από ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχα εχεισ μεγαλη πλακα να φοβασαι την χρυση αυγη ,ενω τρεμεις μη σε παρουν οι προοδευτικοι των 30 ετων προδοτες τα σωβρακα σου !!! ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.