# #

29 Αυγ 2012

Γυρνάν τον πολιτικά απένταρο Σαμαρά από την Γερμανία.


Η ευρώ περιοδεία του Σαμαρά , δεν άργησε να γίνει ευρώ κοροϊδία, αυτό το πέτυχε πριν φθάσει στο Βερολίνο και πραγματικά τον τιμά. Θα ήταν μεγαλύτερη ακόμη τραγωδία αν αυτή η τραγική συνάντηση είχε και από την πλευρά των ελλήνων σοβαρά πολιτικά χαρακτηριστικά, που ευτυχώς δεν τα είχε υπονομεύοντας έστω και για ιστορικούς λόγους την συγκεκριμένη συνάντηση(απίστευτος συλλογισμός, αλλά συλλογισμός).

 

Η επίσκεψη του πολιτικά απένταρου Σαμαρά, εθνικόφρονος στο πολίτευμα, είχε ξεκινήσει πριν ακόμη και την έκδοση των εισιτηρίων, τουλάχιστον κατά τα εισιτήρια άφιξης γιατί κατά την επιστροφή δεν χρειάστηκε εισιτήριο μιας και μας τον επέστρεψαν με απλό Δελτίο Αποστολής με τα υπόλοιπα δέματα.

Η εξόφληση του ομολόγου της ΕΚΤ με το οποίο η Γερμανία έφαγε…καμιά 600 εκατομμύρια ευρώ από την εξόφληση του καθώς και η “γενναιοδωρία” απέναντι στην Siemens που διακανόνισε ο Στουρνάρας με όφελος στους Γερμανούς πάνω από 1,5 δις ευρώ ήταν αρκετά. 

Όχι, τους υποσχέθηκε ότι θα ..τους χαρίσει και ελληνικά νησιά , με αυτά και με εκείνα έφθασαν τον πολιτικά απένταρο Σαμαρά στην Γερμανία.. ενώ η κρατική και ναζιστική βία κατά των προσφύγων είναι απλές αποκτηνωμένες υποσχέσεις-προβολές, διάλυσης του πλήθους σε περιπτωση ευρείας “κοινωνικής αμφισβήτησης”.

Εκεί τον περίμεναν τα Γερμανικά ΜΜΕ που όπως και εδώ είναι απλά και τυπικά οι υπάλληλοι της εκάστοτε κυρίαρχης εξουσίας . Σε αυτό το σημείο ο Σαμαράς απέδειξε και σε διεθνές επίπεδο(όχι ότι δεν είχαν μάθει) ότι είναι ένας από τους πιο απένταρους(πάντα πολιτικά) έλληνες υπηκόους. Οι μάγκες των γερμανικών ΜΜΕ, έγδυσαν τον Σαμαρά από τον όποιο τσαμπουκά είχε επιδείξει παλαιότερα στέλνοντας τον μέσα με κατεβασμένα τα αυτιά. 

Ρώτησαν τον Σαμαρά αν σοβαρολογούσε με τις αντιμνημονιακές κορώνες που στρέφονταν κατά του αφεντικού τους(Μέρκελ). Ο Σαμαράς απάντησε ως Έλλην που μπροστά στα δύσκολα δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι, απλά το βάζει ανάμεσα στα σκέλια και τρέχει. 

«Ουδείς αναμάρτητος» αναμάσησε ο ηγέτης των Ελλήνων , εθνικόφρονας,ανόητος, εγγόνι της Πηνελόπης Δέλτα και χορηγός του αδελφού του με τρελά δημόσια εκατομμύρια. Κοινώς, μπουχός ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς, απέδειξε πως η φαιδρότητα είναι αυτή που υποκρίνεται πως κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Μετά τα γερμανικά ΜΜΕ ήρθε η …άνοιξη, τον περίμενε ο Μέρκελ!!

Εκεί τα πράγματα ήταν πιο ήπια. Η Μέρκελ με απλό ντύσιμο, με δύω παπούτσια πάνινα, κάτι μαντραχαλέους φαντάρους από πίσω, ένα κόκκινο χάλι να θυμίζει και στους πιο αισιόδοξους το δρόμο του αίματος που κάποιοι έχουν υπογράψει για την Ελλάδα, απλά συναντήθηκε με έναν, κάποιο, Σαμαρά. 

Η συνάντηση είχε τα αισθησιακά τυπικά χαρακτηριστικά ενός προϊσταμένου Γερμανικού εργοστασίου όπου στον προαύλιο εργοστασιακό χώρο συναντιέται με έναν υπάλληλο-εργάτη προκειμένου να του αναθέσει κάποια εργασία ή απλά να τον απολύσει. 

Ούτε να χτενισθεί δεν πήγε η Μέρκελ, τέτοια πρεμούρα είχε. Η κοινή συνέντευξη που δόθηκε είχε όλα τα ..προηγούμενα αισθησιακά χαρακτηριστικά. Μία απίστευτη Μέρκελ , με ξεχωριστό αντρίκιο λόγο που δεν υπακούει σε πολιτικές ευγένειες του τίποτε, εξομολογεί ότι ο Σαμαράς, δηλαδή δυστυχώς η Ελλάδα, θα πρέπει να συνεχίσει το Μνημόνιο και τίποτε άλλο απολύτως. Απολύτως . 

Το δρόμο του αίματος ..Οτιδήποτε άλλο απλά δεν υπάρχει. Ήταν τόσο επιβλητική η Μέρκελ που ο πολιτικά απένταρος αντώνης(το Σαμαράς θα το ξαναβάλουμε παρακάτω, τώρα είναι σκέτο αντωνης αν όχι και αντωνάκης)δεν ανέφερε καν την λέξη επιμήκυνση, σε καμία γλώσσα..

Τα 11 δις ευρώ μέτρα που παίρνει σήμερα (δλδ τον Σεπτέμβριο) η Ελλάδα έπρεπε να τα είχε πάρει έως τον Ιούνιου, για αυτό και κάποια από τα μέτρα έχουν αναδρομική ισχύ από 1η Ιουνίου(πχ ειδικά μισθολόγια της μπατσοκρατίας κλπ). Το ότι η Ελλάδα τα παίρνει 3-4 μήνες μετά έχει κάνει τα νεύρα της Μέρκελ.. τσατάλια..

Η επίσκεψη στη Γερμανία έχει τελειώσει και μαζί έχουν τελειώσει και τον απένταρο πολιτικά Σαμαρά που τον επιστρέφουν στην Ελλάδα όπου είναι και αναγνωρίσιμος, να συνεχίσει να δέρνει και να μαχαιρώνει αδύναμους πρόσφυγες στο κέντρο της Αθήνας..

Τα νέα μέτρα(τα οποία είναι παλιά) κοινωνικής σφαγής θα προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν πάνω στο ήδη λεηλατημένο κοινωνικό σώμα.

Τις κοινωνικές-ταξικές αντιδράσεις νομίζουν ότι θα τις εκτελέσουν με πλήθος αποκτηνωμένων αστυνομικών και στρατιωτικών δολοφονικών πρακτικών καθώς και με την εισαγωγή στην εθνική ασφάλεια των Χιτλερικών Αποβρασμάτων της Χ_Α… Ποιος; ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς, τα φασιστοειδή που τον συνοδεύουν(ΠΑΣΟΚ_φασίστες και Κουβελοκουνέλιδες) και τα παράσιτα των ελλήνων εφοπληστών-μπατιροβιομηχάνων, και πτωχυμένων τραπεζιτών που ελπίζουν σε λίγα ακόμη εκατομμύρια ευρώ πριν και την τυπική χρεωκοπία της Ελλάδας.

-Χρεοκοπία, αυτό που συζητιέται από τους διαδρόμους των κοινοβουλευτικών αλητών έως παντού φημολογείται πως θα γίνει αμέσως μετά τις αμερικάνικες εκλογές του Νοεμβρίου, κάτι που έγινε ορατό και μετά την συνάντηση της Γερμανίας και ενεχυρίασαν στον απένταρο πολιτικά Σαμαρά κατά την επίσκεψή του…

ΥΓ: Κατά την επιστροφή στο αεροδρόμιο απ’ όπου τον μετέφεραν , δεν σημειώθηκαν ταραχές κατά την υποδοχή του ηγέτη ή καλύτερα του εθνικόφρανα ικέτη των Ελλήνων, μιας και τα πλήθη που θα τον επευφημούσαν απουσίαζαν επιδεικτικά. Η επανείσοδός του έγινε με εκτεταμένη επιχείρηση κάλυψης απόκρυψης για να χαθούν τα ίχνη του τόσο κατά την επιστροφή όσο και κατά την διανομή του στο εσωτερικό..

ΥΓ; Οι διαδρομές της εξουσίας, είτε στο εσωτερικό της κοινωνίας, είτε στον πυρήνα της εξουσίας και των μηχανισμών της θα πρέπει να είναι, έστω και επισφαλώς, αναγνωρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.