# #

28 Αυγ 2012

«Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ»...ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ



toyti patoyti: Μία ωραία φάπα στον χοντρό σβέρκο του μελαμψού αδολφισκου και των ανεγκέφαλων ορδών του. Μία κίνηση που δεν είναι σχεδιασμένη από τα μίντια με βάση την στρατηγική win-win και κατά συνέπεια δεν ρίχνει νερό στο μύλο της ακροδεξιάς αχταρμικής παράταξης.

Η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, με tweet στον προσωπικό της λογαριασμό, απαγόρευσε στη Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών της το τραγούδι του πατέρα της... «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ»...

«Μέχρι να δοθεί το επίσημο ανακοινωθέν σε σχέση με τη χρήση του τραγουδιού “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ” ως μουσική υπόκρουση, σε εμπόλεμη συγκέντρωση της οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” στο στρατόπεδο Κορίνθου και σε συμφωνία με τη συνθέτρια του τραγουδιού, Βάσω Αλαγιάννη, εγώ, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ”, Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τη χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση “Χρυσή Αυγή”, λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης. 
Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ” από την οργάνωση “Χρυσή Αυγή”, τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική» αναφέρει η ίδια στο Twitter.

Σε διαδοχικά «tweets», μάλιστα, η Ναταλία Ρασούλη συνεχίζει, σε σκληρή γλώσσα, αναφέροντας τα εξής: «Πολλοί μας λένε ότι η χρήση του τραγουδιού “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ” έγινε κατά κόρον από τον δήμο Κορίνθου και όχι από ίδια την ΧΑ… Διασταυρώνουμε τις πληροφορίες. Η παρουσία της ΧΑ και με παρουσία βουλευτών της στο στρατόπεδο Κορίνθου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ο δήμος κάλεσε για διαμαρτυρία, δείχνει σαφώς την συν-διοργάνωσή της. Γνωρίζουμε ότι ο δήμος την κάλεσε εκεί».

»Όπως και να έχει, σε συγκεντρώσεις όπως αυτή της Κορίνθου, με απάνθρωπα έκτροπα, ξύλο, διακοπή νερού του στρατοπέδου, με τους “αμπαρωμένους” μετανάστες μέσα, διακοπή από τον ίδιο τον δήμο, δείχνει ότι ο δήμος δεν κατανοεί τραγούδια που γράφτηκαν για την υπεράσπιση της ανθρώπινης πατρίδας».

»Ήδη, οι εθνικιστές έχουν αναρτήσει πολλά βίντεο του “Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ”, προβάλλοντας και προσβάλλοντας την ουσία του τραγουδιού».

»Αλλά, με την επίσημη παρουσία της ΧΑ, τα πράγματα παύουν να ανήκουν στην σφαίρα της προσωπικής έκφρασης γνώμης και χρήσης της τέχνης. Η πρόσκληση του δήμου Κορίνθου στην ΧΑ, για να δημιουργήσει εντάσεις με την υπόκρουση: “η πιο γλυκειά πατρίδα είναι η καρδιά”, ανατριχιάζει».

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ,ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ,ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,Η ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ,ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ!Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ??ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.