30 Αυγ 2012

Τα Λαμόγια του ευρώ εκλιπαρούν την Μερκελ


Είναι αλήθεια ότι  υπάρχει το κόμμα της δραχμής με την έννοια της συλλογικής συγκροτημένης σκέψης (thnik tank) γύρω από το μέλλον της χώρας σε αυτό το ευρώ ή κάποιο άλλο. 
Όπως είναι αλήθεια ότι πολιτική σκέψη για την Ελλάδα παράγουν μόνο το “κόμμα  της δραχμής” και η ξενόφερτη τρόικα.
Καθώς το εθνικό συμφέρον συγκρούεται με μια διεθνή διαλυτική δυναμική για την Ελλάδα οι δυο ομάδες αυτές (ελλήνων και ξένων) θα ανταγωνίζονται η μια την άλλη για το μέλλον  όπως είναι λογικό.
Ανάμεσά σε αυτούς του δυο κόσμους βρίσκονται λαμόγια του ευρώ. Μια ομάδα από μερικές χιλιάδες παρασιτικοί αντιπαραγωγικοί Έλληνες που με γουρλωμένα μάτια εκλιπαρούν την Μερκελ να τους διασώσει ως  σύστημα ή ως πείραμα εκσυγχρονισμού ευρωπαϊσμού-μεταρρυθμισμού και κλεπτοκρατίας. Εκλιπαρούν για λίγο χρόνο ακόμη στο τραπέζι… μια δόση…
δυο πιρουνιές… δυο μπουκίτσες!
 Η “ομάδα” αυτή των ευρωπαϊστών μεταρρυθμιστών και νεοφιλελευθέρων, αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ευρωπαϊκή εγκληματολογική Ιστορία καθώς διακρίθηκε μόνο για την οργανωτικότητα και την Βαρβαρότητα με την οποία  έπεσε στο ροκάνισμα των ευρω κονδυλίων, στην παράγωγη σκανδάλων και στην συγκάλυψη τους τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Πιάνοντας στο ύπνο τους πάντες η “ομάδα” αυτή σε χρόνο μηδέν γέμισε  χιλιάδες σελίδες με γαργαλιστικές λεπτομέρειες σκανδάλων στις εισαγγελίες της Ευρώπης και τις εκθέσεις πρέσβεων ξένων κρατών, παραποίησε στατιστικά στοιχεία και ροκάνισε 4 πακέτα στήριξης, ένα ΕΣΠΑ  15 εθνικούς προϋπολογισμούς και 2 μνημόνια. Είναι φοβερό όμως τα  κατάφερε τόσο καλά ώστε ούτε ένα ταπεινό μέλος της να μην καταλήξει στην φυλακή άλλα και πάλι να είναι όλοι αναγκασμένοι να την στηρίξουν για την σταθερότητα του ευρώ.  :)
Μπροστά στην “ομάδα” φαινόμενο της ευρωπαϊκής εγκληματικότητας με διασυνδέσεις στην δικαιοσύνη, σε τράπεζες, ΜΜΕ, στην κομισίον και στο ευρωκοινοβούλιο,  άλλες ομάδες  όπως η Κοζα Νόστρα και η Καμόρα  μοιάζουν  με οργανώσεις προσκόπων τοπικής εμβέλειας.
Στο τομέα της παραγωγής πολιτικής πρόκειται για μια αποδεδειγμένα ανίκανη “ομάδα” η οποία αποτυγχάνει  να παράξει πολιτική σκέψη ή σχέδιο για την χώρα. Κινείται ευκαιριακά και σχεδιάζει μόνο με ορίζοντα εβδομάδας ή ακόμη χειρότερα σε επίπεδο πρωινού καφέ.
 Χαρακτηριστικά του τρόπου που φέρεται η “ομάδα” αυτή είναι το γεγονός κρατούσε ανοικτό το θέμα του συμβιβασμου της Siemens για τα τον πάει “πεσκέσι” στην πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού στην Μέρκελ κλείνοντας της το μάτι και ζητώντας  μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια …επιμήκυνση.
Όμως τόσο μέσα όσο και έξω όλοι ξέρουν ότι πρόκειται ή απλά για  νηστικούς ευρωλιγούρια  και κλεφτρόνια του κερατά που φορούν γραβάτες. Πρακτικά αυτή είναι η “ομάδα” στην οποία στρέφονται τα βέλη  και η επιθετικότητα των εταίρων μας. Εξ αιτίας αυτών η Ελλάδα διασύρεται καθημερινά και όχι τυχαία η Α. Μερκελ  -λίγες ώρες μετά την επίσκεψη Σαμαρά-εξέφρασε τον οίκτο της για τους Έλληνες που χάνουν μισθούς και συντάξεις. Σοκαρισμένη από το πεσκέσι του Σαμαρά διαχώρισε τους Έλληνες  από την “ομάδα”.
Για αυτή την ομάδα έχει μιλήσει και η Λαγκαρντ και διάφοροι ξένοι αξιωματούχοι και εξ αιτίας της ύπαρξης της κουράστηκαν οι Ευρωπαίοι και πύκνωσαν οι φωνές που ζητούν την αποβολή μας από το ευρώ.
Το μόνο επιχειρηματικά ενδιαφέρον-για κάποιους εκεί έξω- βρίσκεται στο γεγονός ότι για την διάσωση της η ομάδα είναι πρόθυμη να πληρώσει τα πάντα και βάζει μια και μόνη προϋπόθεση:
Να μείνει κάτι και για την παλιοπαρέα τους τραπεζίτες και τους μασητήρες νταβατζήδες. Και δεν είναι τυχαίο ότι οι μόνες ιδιωτικοποιήσεις έως τώρα αφορούν αυτή την  γνωστή παλιοπαρέα. Οι ξένοι επενδύτες δεν έχουν το Know-how  για πως δουλεύει η “ομάδα” εσωτερικά και αποτυγχάνουν να προχωρήσουν σε επενδύσεις.
Για όσο το κόμμα της  δραχμής αποτυγχάνει:
  • Να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους Ευρωπαίους
  • Να δώσει λύση η οποία θα συμφέρει τόσο τους Έλληνες όσο τους Ευρωπαίους και  δώσει μια απτή παραγωγική λύση  χωρίς κατ ανάγκη να άφορα την έξοδο από το ευρώ.
Όλοι θα είναι αναγκασμένοι να ανέχονται τα λαμογια του ευρώ ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει  κόπωση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης  στο να τους στηρίξει. Είναι φανερό ότι η ταύτιση της Ελλάδας με τα λαμογια του ευρώσυντηρεί και λειτουργεί συνεκτικά  για την “ομάδα”. Όμως κοστίζει στους εταίρους πλήττει την Ελλάδα παγκοσμίως.
Το διακομματικό think tank “κόμμα της δραχμής” πρέπει να απενοχοποιηθεί και να αποδεχτεί το ρόλο του στην Ιστορία ως φορέας σκέψης και πολιτικής δράσης.
Αναλαμβάνοντας καθοδηγητικό ρόλο προς το μέλλον να προσπαθήσει να άμεσα να διαχωρίσει διεθνώς και στο εσωτερικό την Ελλάδα και την εικόνα της από την δράση αυτής της “ομάδας” και να παραδώσει αυτή την “ομάδα” στην εθνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη.
Να δομηθεί και να φταίξει προφιλ ως αξιόπιστη ομάδα διαχείρισης για το μέλλον της χώρας  τίμιος συνομιλητής των Ευρωπαίων εταίρων μας.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ "ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.