# #

28 Αυγ 2012

Όταν ο φασισμός έρχεται και για εμάς-Δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία (γιατί πρώτα έχει έρθει για του "άλλους")




Τα μυωπικά γυαλιά του καραφλού άνδρα είχαν γεμίσει από τα αίματα της κοιλιάς του, την ώρα που οι πέντε μοτοσυκλέτες των δολοφόνων απομακρύνονταν με ταχύτητα από το κέντρο του Μονάχου προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Ο μεσήλικας άνδρας έπεσε νεκρός. Η τελευταία φράση που θα άκουγε ποτέ μαζί με κάποιες βρισιές ήταν «Aus welchem Land Kommen Sie?» («Από ποια χώρα είσαι;»).

Η απάντηση «Είμαι Έλληνας» του κόστισε... τυφλές μαχαιριές στο στομάχι και εν τέλει τη ζωή τη ζωή του.
Πήγε στη Γερμανία για μια καλύτερη ζωή, λαδώνοντας Γερμανούς συνοριοφύλακες και τελικά θα γυρίσει νεκρός πίσω. 

Αυτός έφταιγε, όχι η Γερμανία που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μπουρδέλο, επειδή οι Υπουργοί της λαδώνονταν και αγοράζανε ελληνικά υποβρύχια και τηλεπικοινωνίες από τον Grekacom, αντί θα θωρακίζουν τη χώρα και τους θεσμούς της.

Λίγες μέρες πριν ο Γερμανός Υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε ανακοινώσει με στόμφο και πολλές κάμερες την επιχείρηση «Οντίν» (αρχηγός των Εσίρ – αναγνωρίστηκε ως πατέρας θεός της γερμανικής μυθολογίας) για τους λαθρομετανάστες, κυρίως νοτιοευρωπαίους.

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες είχαν συλληφθεί, αλλά κυρίως οι ακραίες οργανώσεις που έχουν πλέον και το «πολιτικό» τους σκέλος είχαν πάρει το μήνυμα. Συμπτωματικά, στη Βόρεια Ρηνανία είχε συλληφθεί και ένας Ιταλός για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 15χρονης, οπότε οι ακροδεξιές οργανώσεις είχαν και την «εσωτερική» τους δικαιολογία.

«Πρέπει να φάμε έναν νότιο. Ή και παραπάνω»…

Πηγή βέβαια των δεινών, πέρα από τη διαφθορά των Γερμανών, και τη μαύρη εργασία και στέγη, που προσέφεραν αφειδώς μέχρι πρότινος στους μετανάστες, και η συμφωνία του Εδιμβούργου, που οι Γερμανοί υπέγραψαν με τους Ρώσους, προκειμένου οι λαθρομετανάστες να μην μπορούν να φτάσουν στη Ρωσία, ή όπου αλλού, αλλά να μένουν αναγκαστικά στη χώρα εισόδου (Γερμανία).
Πρώτο θύμα της νέας εποχής του «Οντίν» ήταν ο καραφλός Νίκος. Θα υπάρξουν και άλλα. Σιγά μην φταίει ο Γερμανός υπουργός. Αυτός κάνει τα μπάνια του. Άλλες μάνες κλαίνε.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις δεν είναι φανταστική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.