# #

27 Αυγ 2012

Θλιβερέ, κοινοβουλευτικέ μου εκπρόσωπε στη Βουλή των Γελοίων...


Έλεγα λοιπόν ότι, δεν υπάρχει αμφιβολία, όλοι αυτοί που αποτελούν τον "εθνικό" κορμό και τις παραφυάδες του πολιτικού μας συστήματος, αμέτρητα χρόνια τώρα καταχρώνται δημόσιους πόρους, αγοράζοντας  με δανεικά, στο όνομα του Ελληνικού Λαού, οπλικά συστήματα.

Έκαμαν και γιοφύρια και λιμάνια και νοσοκομεία και δρόμους και πλατείες, και τι δεν έκαμαν, με το αζημίωτο!!!  

Έκαμαν και Ολυμπιακούς Αγώνες και φάγανε μέχρι σκασμού!

Δε βλέπω όμως κανένα πολιτικό συνασπισμό ή κάποια ομάδα πίεσης ή έστω έναν όμιλο φίλων της λογιστικής τέχνης, να θυμάται ή να ζητάει επιτακτικά τη σύσταση μιας διεθνούς επιτροπής λογιστικού ελέγχου με την τεχνική υποστήριξη του Δ.Ν.Τ., της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και της Ευρωστατιστικής Υπηρεσίας.

Έχει χυθεί πολύ προεκλογικό μελάνι για τον λογιστικό έλεγχο του ελληνικού δημόσιου χρέους, αλλά μετά ξεφούσκωσε το θέμα γιατί στρογγυλοκάθισαν πάλι, οι μόρτες και οι μόρτισσες, στις 300 καρέκλες κι άρχισαν πάλι, να τρώγονται μεταξύ τους σαν τους ξαναμμένους παπαγάλους για τα δευτερεύοντα και τα επουσιώδη, αφήνοντας τον εγγονό της λογοτέχνισσας να αλωνίζει στην Ευρώπη λέγοντας αρλούμπες.

Ας επικεντρωθούμε στις προμήθειες που αποθησαυρίσανε οι αήθεις, ελεεινοί και τρισάθλιοι εκπρόσωποί μας από τους... φίλους, τους σύμμαχους και τους δανειστές, προμήθειες που αναιδώς καρπώθηκαν και πλούτισαν αδικαιολόγητα.

Κι εμείς, τώρα, καταθλιμμένοι και σιωπηλοί, αντί να συνεισφέρομε, με τα περιορισμένα μας εισοδήματα, φόρους για να ενισχυθούν οι δομές πρόνοιας, τα σχολεία και τα νοσοκομεία, ξοδεύομε για να πληρώνουμε τόκους. «Λογικούς» τόκους, με τη λογική των «αγορών». 

Τόκους για τα υπεξαιρεμένα κεφάλαια, αφού μετά την έκδοση της «λυπητερής», αυτοί οι ίδιοι, οι πολιτευόμενοι, οι συναγελαζόμενοι εμπορικών αντιπρόσωπων, λαθρέμπορων όπλων, πτωχευμένων φαρμακο-τραπεζιτών, κατασκευαστών, καναλαρχών, εκδοτών και λοιπών διαπλεκόμενων κρατικοδίαιτων παράσιτων, οι ίδιοι και οι αυτοί, οι πολιτικοί μας «εκπρόσωποι», βάλανε μπροστά τον άρχοντα της πολιτικής κυβίστησης και πρωθυπουργό της Ελλάδας  να πάει να διαπραγματευτεί την επιμήκυνση του χρέους με το βλέμμα ντροπαλά κατεβασμένο, ως να συζητούσε για την επιμήκυνση του θλιβερού τους πέους.  

Την προηγούμενη, ο διορισμένος υπουργός του μικροτσούτσουνου κυβερνήτη κι ολυμπιονίκη της πολιτικής κυβίστησης, έκλεισε βιαστικά το φάκελο της Siemens κι όχι για τα δύο ψωρο-δισεκατομμύρια που επιδίκασε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, επιτροπή αδιαμφισβητήτου κύρους, που για να μην γίνει αδιάκριτη ή ενοχλητική, αναμφίβολα έπαιξε την κολοκυθιά για να καταλήξει σ’ αυτό το νούμερο. Όχι! Ο λόγος είναι ότι η Siemens θα έχει, ασφαλώς, να κάνει τις δουλίτσες της στην Ελλάδα και τους πάει τεταρταίος πυρετός των πραιτοριανών, να υπογράψουν τις μελλοντικές συμβάσεις με το θέμα του σκανδάλου, τυπικά ανοιχτό.

Έτσι δεν είναι, θλιβερέ, κοινοβουλευτικέ μου εκπρόσωπε στη Βουλή των Γελοίων?

Τέτοια βιασύνη και δουλοπρέπεια, θλιβερέ, κοινοβουλευτικέ μου εκπρόσωπε στη Βουλή των Γελοίων που, δε θα συμφωνείς εσύ, μπορεί να ξεπλυθεί μόνο με την έκδοση στην Ελλάδα, σιδηροδέσμιου, του συμμαθητή της ακριβοθώρητης Βεζυροποὐλας, με τον πλήρη φάκελο της Siemens στις αποσκευές του. 

Η οποία Siemens, πρόθυμα κι ανέκαθεν, συνεργάστηκε αποδοτικά με τους κοινοβουλευτικούς μας ταγούς στο ρήμαγμα της θλιβερής χώρας της Περσεφόνης, της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας! 

Ο φάκελος αυτός είναι σήμερα στα χέρια των δανειστών! Κι αυτοί οι ποταποί και μοιραίοι εκπρόσωποι της Τρόικας εσωτερικού, βάλανε μπροστάρη τον αρχιμάστορα της πολιτικής κυβίστησης γιατί, πιθανολογώ, το δικό του όνομα ρητά, δεν εμπεριέχεται... Θυμηδία...

Επιβάλλεται, λοιπόν, ο λογιστικός έλεγχος του χρέους που θα καταδείξει αυτές τις ευθύνες και τις πολλές άλλες. Που θα ενεργοποιήσει τα εκφυλισμένα αντανακλαστικά των εκπρόσωπων του νομικού μας ευρωπαϊκού πολιτισμού κατά των αδικαιολόγητα πλουτησάντων, προς κάθε κατεύθυνση, υπέρ του συμφέροντος του Ελληνικού Δημοσίου.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση στη συλλογή του απαιτούμενου αριθμού υπογραφών για τη θεσμοθέτηση μιας διεθνούς επιτροπής λογιστικού ελέγχου με τεχνική υποστήριξη από το Δ.Ν.Τ., την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και την Ευρωστατιστική Υπηρεσία, ισοδυναμεί με αποδοχή της πάγκαλης ρήσης ότι «ολοι μαζί τα τρώμε».

Γρηγορείτε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.