# #

15 Σεπ 2013

Ο Τσίπρας πίσω από τον αποκλεισμό τη Εθνικής..Ο διαπλεκόμενος Σπανούλης!


Αποκλειστικές μας πληροφορίες, συνθέτουν το παζλ της παρακάτω αποκάλυψης, που αφορά τον αποκλεισμό της Εθνικής Μπάσκετ, στο Ευρωμπάσκετ.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά, η πολιτική ενεπλάκη στον ελληνικό αθλητισμό με τραγικές συνέπειες για την χώρα και το γόητρο της. 
Η Εθνική Μπάσκετ ως γνωστόν, πριν το τουρνουά, ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Διέθετε την καλύτερη δωδεκάδα(προεξάρχοντος του Μαυροκεφαλίδη, και του Καβαθά)τον καλύτερο προπονητή τη διοργάνωσης, και από πίσω την καλύτερη διοίκηση ομοσπονδίας μπάσκετ, αφού Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης έχοντας ξεπεράσει τα εγκεφαλικά λόγω ηλικίας, ήταν σε φόρμα!


Ο Σαμαράς, από την άλλη είδε την χρυσή ευκαιρία. 
Το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα σηκώναμε το Ευρωπαϊκό, και θα ξεχνάγαμε σαν λαός την ανεργία μας, την φτώχεια μας, την εφορία που μας κυνηγάει, και θα... βγαίναμε στην Ομόνοια να πανηγυρίζαμε μέχρι το πρωί, και μετά θα κάναμε τριήμερη φιέστα, ενώ η τρόικα θα μας υπαγορεύει τα νέα "τελευταία" μέτρα. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά, που η "μπάλα" θα μας αποσπούσε την προσοχή!


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ο Σαμαράς δεν επιστράτευσε τους καθηγητές, που εξήγγειλαν πενθήμερη απεργία, παρασύροντας και άλλους κλάδους σε παρόμοιες κινητοποιήσεις. Αφού θα σηκώναμε το κύπελλο, και οι πορείες συμπαράστασης προς τους καθηγητές θα απομαζικοποιούντοσαν και η απεργία θα έληγε!

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ, θα ήταν πρωταθλήτρια με Εντολή Σαμαρά....Θα έλεγε ο Κεδίκογλου, και ο Σαμαράς θα γινόταν από όλους μας, αντικείμενο λατρείας!

Και εκεί, έρχεται το κωλόπαιδο, Ο Τσίπρας....Του σφυρίζουν το σχέδιο Σαμαρά, κύκλοι που πρόσκεινται στην Ντόρα Μπακογιάννη, και αρχίζει να το "πριονίζει". ¨Έτσι απευθύνεται στον Σπανούλη, βασικό παίκτη τη ομάδας, και του τάζει έναντι μειωμένη απόδοσης, ότι όταν ο ίδιος γίνει Πρωθυπουργός, δεν θα προεδρεύσει για το πρώτο εξάμηνο του 2014 στην Ε.Ε. ο ίδιος, αλλά ο διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έτσι και αλλιώς,, ο Αλέξης είναι κομμουνιστής, και άσχετα από ότι λέει, δεν πιστεύει σε Ευρωπαϊκή Ένωση, και ΝΑΤΟ!

Ο Σπανούλης δέχεται αμέσως, μόλις ακούει και τον μισθό του προεδρεύοντος της Ε.Ε., και συμφωνούν με Τσίπρα, να μην είναι εντελώς "χώμα" στο τουρνουά, αλλά να παίζει εναμίσι δεκάλεπτο καλά, ώστε να τον εμπιστεύεται η ομάδα, και στο άλλο να κάνει "λαθάκια".

Έτσι και σήμερα, ο Σπανούλης επί τρία δεκάλεπτα σερνόταν κυριολεκτικά....Στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ρίξει στάχτη στα μάτια των όποιων καχύποπτων, όπως εμείς, έκανε τα πάντα και έφτασε την διαφορά από το -26 στο -7! Άνθρωπος του Τσίπρα ήταν στο γήπεδο, και τρόμαξε μπας και ο Σπανούλης είχε ξεχαστεί και ενώ το παιχνίδι ήταν στο -7,αναρτά πλακάτ με τον αριθμό 3! Το βλέπει ο Σπανούλης κάνει 3 λάθη, και το παιχνίδι χάνεται, με την ομάδα μας να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Αθήνα.

Να μην απορήσετε, αν στην επιστροφή τη Εθνικής, ο ίδιος ο Σπανούλης ρίξει ευθύνες στην Πολιτεία για τον αποκλεισμό, προκαλώντας στον λαό που θα είναι ήδη στον δρόμο για του εκπαιδευτικούς και γίνει η καθοριστική αιτία, να προβεί σε εκρηκτικές αντιδράσεις!

Ιδού κύριοι το σχέδιο Τσίπρα! Τώρα θα φάτε τα νέα μέτρα από την κυβέρνηση, και την τρόικα, χωρίς παυσίπονο! 

Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.