# #

5 Μαρ 2015

Bukowski...Οι σουρεαλιστικές ιστορίες των Opera Chaotiqure


Μετά την μεγάλη τους περιοδεία στην Ιταλία, οι Opera Chaotique επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από τη Θεσσαλονίκη, με μία παράσταση διαφορετική από τις άλλες!

Οι σουρεαλιστικές ιστορίες των Opera Chaotiqure παίρνουν σάρκα και οστά σε μία εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από το σύγχρονο τσίρκο: Οι εκπληκτικές Etherika κόβουν την ανάσα με τα ακροβατικά τους και δίνουν ζωή στοΦάντασμα της Όπερας, τη Μαρία Μαγδαληνή, το Κορίτσι με το Μίνι Φόρεμα του Bukowski και όλους τους υπόλοιπους ήρωες των τραγουδιών των Opera Chaotique.
Η σοπράνο Νικολέτα Καπέ μαγεύει με την αιθέρια φωνή της, η καταξιωμένη τραγουδίστρια Εύη Σιαμαντά σαγηνεύει σε jazz ρυθμούς, ενώ τα μέλη των φοβερών και τρομερών Loonattack απογειώνουν μουσικά την παράσταση. Και φυσικά επί σκηνής, όπως μας έχουν άλλωστε συνηθίσει οι Opera Chaotique, πολλοί ακόμα καλεσμένοι έκπληξη που θα συζητηθούν…

Την Παρασκεύη 6 Μαρτίου στο club του Μύλου οι Opera Chaotique όπως δεν τους έχετε ξαναδεί….
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Η ομάδα Etherika σε συνεργασία με τους Opera Chaotique παρουσιάζει μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη απο το σύγχρονο τσίρκο. Συνδιάζει τη ζωντανή μουσική, το τραγούδι και τον ακροβατικό χορό και αναμένεται να συνεπάρει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Οι performers της Etherika καταφθάνουν γεμάτοι πάθος και ενέργεια και κόβουν την ανάσα κάνοντας ακροβατικά, τραγουδώντας και χορεύοντας πανω απο την σκηνη και τους μουσικους. Η Voodoo Queen, η Μαγδαλινή, το Φάντασμα της Όπερας και το κορίτσι με το μίνι φουστάνι ενσαρκώνονται και συμμετέχουν σε μια μοναδική παράσταση.
Η ομάδα Etherika ιδρύθηκε το 2013 απο την Δήμητρα Ατέση και έχει πάρει μέρος σε πληθώρα παραστάσεων, shows και φεστιβαλ πρωτοπορώντας στην χρήση των σκηνικών και των εναέριων οργάνων. Την ομάδα ενώνουν δεσμοί φιλίας έτσι κάθε δημιουργία γινεται σε πλήρη συνεργασία αντικατοπτρίζοντας την προσωπικότητα των μελών της.
ETHERIKA (aerials, acrobatics, dance and more)
Χορογραφίες -Συνθεση: Δήμητρα Ατέση
Τραγουδι: Σοφία Κεμεντζετζίδου
Ακροβατικά- Χορός: Δήμητρα Ατέση, Χριστίνα Σαλαπασίδου, Σοφία Κεμεντζετζίδου
Νικολέτα Καπέ – τραγούδι
Εύη Σιαμαντά – τραγούδι
και οι guest μουσικοί Παντελής (κιθάρα), Δημήτρης (πιάνο), Ηλίας (μπάσσο) από τους Loonattack.
INFO
Μύλος Club
Ανδρεου Γεβργιου 56, περιοχη Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 7€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.