# #

2 Μαρ 2015

Και τώρα παλικάρια ελάτε να δούμε πως μπήκε η χώρα στα μνημόνια...

Και τώρα παλικάρια ελάτε να δούμε πως μπήκε η χώρα στα μνημόνια..
«Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουμε στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια. Το έχει ανάγκη το πολιτικό μας σύστημα που απαξιώθηκε. Το έχει ανάγκη η δημοκρατία. Η εξεταστική θα προταθεί για να διερευνηθούν οι συνθήκες αλλά και οι πολιτικές ευθύνες όλων των παραγόντων που έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας που μας οδήγησε στον αναγκαστικό δανεισμό. Με ευθύνη, με εντιμότητα και χωρίς κανένα ρεβανσισμό θα αναλάβουμε την πολιτική αυτή πρωτοβουλία γιατί ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια, γιατί είμαστε ηθικά και πολιτικά υποχρεωμένοι να αποδώσουμε δικαιοσύνη»
Παλικάρια τι καταλαβαίνετε από τα παραπάνω;

Έχετε καταλάβει που πάει η δουλειά; 
Φτού μην το ματιάσουμε αλλά μπορεί να υπάρχει πόρισμα στη λήξη του 4 μήνου;  
Τα καλύτερα έρχονται …
Υ.Γ. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χθες ο Τσίπρας αναπτέρωσε το ηθικό της κυβέρνησης σε μέγιστο βαθμό. Είναι δυνατός coach και το επιβεβαιώνει μέρα με την ημέρα. Μόλις ζεσταθεί η ομάδα θα γράψει γκολάκια στο …. γάμα. Και ας έχει κάποιους …. πονηρούς κοντά του. Υπομονή. Θα δείξει. Ένα είναι σίγουρο. Εφόσον χθες ο Μπάμπης είδε ότι πάμε στην καταστροφή …. τότε είμαστε σε καλό δρόμο !
by lobbystas

1 σχόλιο:

  1. Ολα καλα τα βλεπουμε, αλλα απορω. Γιατι ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ της αμαρτωλης ΕΛΣΤΑΤ ειναι ακομη στη θεση του για 4η κυβερνηση τωρα μετα απο τοσα μαγειρεματα ΟΕΟ ? Θα απαντησει κανεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ? Λογιστικος ελεγχο του χρεους ποτε θα γινει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.