# #

4 Μαρ 2015

Πραξικόπημα κατά της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας από παρακράτος και Βρυξέλλες και στο βάθος … εκλογές τον Απρίλιο??

ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΝΤΑΪΣΕΝΜΠΛΟΥΜ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ
Συνδυασμένη επίθεση φαίνεται ότι δέχεται η νόμιμη κυβέρνηση της χώρας από κέντρα των Βρυξελλών και το παρακράτος των Αθηνών που επιχειρούν εν είδει «εφόδου» να ανακαταλάβουν την εξουσία που απωλέσθηκε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Μετά την χθεσινή διαβαθμισμένη εσωτερική διαταγή που περιείχε ένα κείμενο το οποίο ανέφερε ότι «Θα αφεθούν ελεύθεροι όσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται σε κέντρα κράτησης ή υπό κράτηση και δεν κατηγορούνται για κακούργημα, αλλά βαρύνονται απλώς με την κατηγορία της παράνομης εισόδου» και το οποίο καταγγέλθηκε ως πλαστό σε ότι αφορά τις δήθεων διαταγές της πολιτικής ηγεσίας που περιχείχε, ξεκίνησαν εν χορώ, Ντάισενμπλουμ, Γιούνκερ, και Σόιμπλε να προχωρούν στην διατύπωση τελεσιγράφων.
Μην ξεχνάμε το tweet του ...
ΥΕΘΑ Π.Καμμένου το οποίο κάνει λόγο για συγκεκριμένο πρόσωπο, ανώτατο αξιωματικό που είχε ειδοποιήσει (σ.σ. εννοεί την τότε κυβέρνηση) για την πρόθεση του βουλευτή Π.Χαϊκάλη να καταγγείλλει την υπόθεση δωροδοκίας του και τώρα «διακινεί δήθεν εντολή Πανούση» Δηλαδή κανονικό παρακράτος.
Και μέσα σε όλα αυτά, δικαιολογημένα άρχισαν να ακούγονται (ισχυρές…) φωνές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν άμεση προσφυγή στην κάλπη για εκλογές-ψημοφήφισμα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ληφθούν εθνικού περιεχομένου αποφάσεις….
Ο μεν πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ζητεί επίσπευση των διαπραγματεύσεων, ενώ μέχρι σήμερα άφηνε να εννοηθεί ότι υπάρχει καιρός μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο δε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα από την ισπανική εφημερίδα El Pais, δηλώνει πως «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να εξηγήσει ότι ορισμένες από τις προεκλογικές υποσχέσεις του δεν θα τηρηθούν, καθώς, όπως λέει, οι εκλογές δεν αλλάζουν τις συμφωνίες»! Και ενώ ο Α.Τσίπρας τήρησε την υπόσχεση που του είχε δώσει να μην αποσύρει τον Δ.Αβραμόπουλο απότο Κολέγιο των Επιτρόπων και να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες υπερ της αριστεράς-κεντροαριστεράς σε αυτό.
«Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα θεμελιώδες βήμα: αρχίζει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Όμως έχει ένα πρόβλημα, πρέπει να εξηγήσει πως ορισμένες από τις υποσχέσεις με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές δεν θα τηρηθούν» δηλώνει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, προσθέτοντας: «Οι εκλογές δεν αλλάζουν τις συμφωνίες»!
Τέτοια δήλωση μόνο ο Α.Σαμαράς έχει κάνει μέχρι στιγμής.
Και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο ίδιο μοτίβο εμμένει στη σκληρή του στάση έναντι της Ελλάδας.»Προτού καταβληθούν περαιτέρω κεφάλαια, η Αθήνα θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει υλοποιήσει τους συμφωνημένους όρους».
Μετά από όλα αυτά, μόνο κακή ιδέα δεν θα είναι η προκήρυξη των εκλογών π.χ. στις 26 Απριλίου. Με το ρεύμα που έχουν τώρα τα αντιμνημονιακά κόμματα και με ελεύθερη την ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ ζήτημα είναι αν θα προσεγγίσουν το 30%…
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.