# #

7 Μαρ 2015

Έλληνες....Μπορούμε να δείξουμε πως οι Έλληνες ζουν, δημιουργούν και αγαπούν, αν και κάποιοι μας έχουν ξεγραμμένους.

Ελάτε να κάνουμε κάτι καλό για 

τη χώρα μας


F
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, η χώρα μας είναι σήμερα σε πολύ δύσκολη θέση αλλά είναι και μόδα. Μάλιστα, η σημερινή Ελλάδα μπορεί να γίνει τρελή μόδα. Η σημερινή Ελλάδα μπορεί να γίνει το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων πάνω στον πλανήτη. Νομίζω πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα ατού της χώρας μας, για να βοηθήσουμε τόσο την πατρίδα μας, όσο τους συμπατριώτες μας και τους εαυτούς μας.
Η ιδέα μου είναι να κάνουμε την Ελλάδα προορισμό για όλους.
Φτάνει πια με την γκρίνια, την μίρλα, την απαισιοδοξία και την ηττοπάθεια. Να μετατρέψουμε όλα όσα μας έμαθαν να θεωρούμε μειονεκτήματα σε προτερήματα.
Να κάνουμε εμείς οι πολίτες στο Διαδίκτυο, μια καμπάνια για την Ελλάδα.
Μια καμπάνια, για να φέρουμε στην Ελλάδα όχι μόνο τουρίστες αλλά τους πολίτες του κόσμου.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ζουν από τον τουρισμό και μπορούν να ζήσουν ακόμα περισσότεροι. Από αυτό θα επωφεληθούν και η χώρα και οι πολίτες.
Η Ελλάδα πρέπει -και μπορεί- να είναι προορισμός για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για 4-5 μήνες.
Μπορούμε να φτιάξουμε βίντεο που να παρουσιάζουν την νέα Ελλάδα και να καλούν τους πολίτες του κόσμου να την επισκεφτούν.
Τι έχει σήμερα η Ελλάδα εκτός από νησιά, παραλίες, μάσα και αρχαία;

Η Ελλάδα σήμερα έχει Αριστερά.
Αριστερά έχουμε, Αριστερά θα διαφημίσουμε.
Η Ελλάδα έχει για πρωθυπουργό τον σέξι Αλέξη Τσίπρα και υπουργό Οικονομικών τον ποπ σταρ Γιάνη Βαρουφάκη.
Έχουμε αυτό που δεν έχουν οι άλλοι. Έχουμε -μετά από χρόνια- πολιτικά πρόσωπα που τραβουν πάνω τους το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όλου του πλανήτη.
Επίσης, έχουμε κι ένα μεγάλο χρέος. Εντάξει, κάποιοι άλλοι έχουν μεγαλύτερο χρέος αλλά δεν τους το έχουν πει ακόμα.
Μπορούμε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό να διαφημίσουμε την χώρα μας, προβάλλοντας την αριστερή μας κυβέρνηση αλλά και το χρέος που μας άφησαν οι δεξιές κυβερνήσεις.
Αριστερά και παραλίες. Υπέροχος συνδυασμός.
Μπορούμε να προβάλουμε την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για όλους τους πολίτες του κόσμου, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο την σκλαβιά που επιβάλλουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και η ηγεμονία των αγορών.
Μπορούμε να δείξουμε πως οι Έλληνες ζουν, δημιουργούν και αγαπούν, αν και κάποιοι μας έχουν ξεγραμμένους.
Μια θετική καμπάνια για την Ελλάδα, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Να κάνουμε το χρέος ατού και να μετατρέψουμε την θλίψη σε χαρά.
Περιμένω ιδέες και βίντεο. Ξέρω πως είστε πολύ δημιουργικοί, όταν θέλετε.
Προτείνω για hashtag στα social media -για αυτή την καμπάνια-, το #Gresit (από το Greece και Visit) ή ακόμα και το #Grexit, στο οποίο θα δώσουμε την θετική έννοια που θα έπρεπε να έχει: Η Ελλάδα και οι Έλληνες δείχνουν τον δρόμο για έξοδο από τις μίζερες ζωές που θέλουν οι αγορές.
Η Ελλάδα μπορεί να γίνει τρελή μόδα.
Και από αυτό θα κερδίσουμε όλοι.
Μην περιμένετε από την κυβέρνηση να λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας μας. Επίσης, φτάνει πια με τις αναθέσεις στις κυβερνήσεις.
Ελάτε να κάνουμε εμείς κάτι καλό για τη χώρα μας.
Ευχαριστώ.
(Η ιδέα μου ήρθε, όταν παρατήρησα στο Twitter πόσοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο γράφουν κάθε μέρα πως θέλουν με όλο τους το είναι να έρθουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι το γράφουν το βράδυ, πριν κοιμηθούν. Κοιμούνται και ονειρεύονται την Ελλάδα. Δηλαδή, την χώρα στην οποία ζούμε εμείς.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.