# #

1 Μαρ 2015

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τσίπρας με τους βουλευτές που ζητούν τζάμπα αυτοκίνητο: "Δηλώνετε φτωχοί, παίρνετε 6.000 ευρώ και..."!

Κατακόρυφα ανέβασε τους τόνους ο Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αναφέρθηκε στα βουλευτικά αυτοκίνητα.
Με έντονο ύφος, ο πρωθυπουργός έκανε αυστηρές συστάσεις προς όλους, για τις αντιδράσεις πουμ υπήρξαν στο θέμα. «Αισθάνθηκα παρά πολύ άσχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έμαθα ότι σε μία συνεδρίαση της ΚΟ υπήρξαν βουλευτές που ανέδειξαν ότι είναι αδιανότητο και λαϊκισμός- λέει- διότι είμαστε φτωχοί βουλευτές εμείς του ΣΥΡΙΖΑ, να παίρνουμε 6.000 ευρώ αλλά να δίνουμε 300-400 από αυτά για το αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.
Εφιστώντας την προσοχή σε όλους, τους προειδοποίησε ότι..
από ορισμένες λεπτομέρειες διαμορφώνεται κλίμα για το «αν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους», προσθέτοντας ότι δεν μπορεί «όταν είναι στην πλάτη μας κάτι να το θεωρούμε λαϊκισμό και όταν αφορά την κοινωνία να είναι λαϊκή πολιτική».

Αναφερόμενος στα εσωτερικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι το κόμμα πρέπει να συζητά ανοιχτά. «Να κάνουμε κριτική, αυτοκριτική», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, πλουραλιστικό, αλλά και ενιαίο, όχι ομοσπονδιακό.
Μιλώντας στην εκλογή γραμματέα, πρότεινε τον Τάσο Κορωνάκη για τη θέση του. «Θα αναλάβει την ευθύνη ενός συντονισμού κόμματος που είναι στην κυβέρνηση, αλλά δε λειτουργεί ως αστικό να μοιράζει θέσεις», πρόσθεσε.

iefimerida.gr
http://www.athensmagazine.gr/portal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.