# #

4 Μαρ 2015

H μοναξιά του αποτυχημένου ακροδεξιού πολιτικάντη, ο οποίος έχει ξεμείνει μόνος του με μουρούτηδες, μπουμπούκους και πλεύρηδες

 Η νεκρανάσταση του ακροδεξιού βαμπίρ ευτυχώς κράτησε μόνο για μια νύχτα!

Η γνωστή τριανδρία της μονταζιέρας, Μουρούτης, Πλεύρης και Άδωνις δούλευε όλη νύχτα χθες, με τα χαλκεία της ΝΔ να δίνουν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και δίνοντας "γραμμή" στα ΜΜΕ, για το αστυνομικό έγγραφο, που διοχετεύθηκε στον σταθμό ΣΚΑΪ και το οποίο δεν αναγνωρίζει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Η συντεταγμένη επίθεση στην κυβέρνηση, από στελέχη της ΝΔ και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, με αφορμή "είδηση" του τηλεοπτικού σταθμού του Αλαφούζου, που ήθελε την κυβέρνηση να ανοίγει σήμερα τα σύνορα και τα κέντρα κράτησης και διαψεύσθηκε σήμερα, εγείρει ερωτήματα: 

Η τάχιστη κοινή αντίδραση, τόσο από πολιτικά στελέχη, όσο και από συγκεκριμένα ΜΜΕ, χωρίς πρότερη διασταύρωση του θέματος με την ηγεσία του υπουργείου, αποτέλεσαν μια "παράλληλη διαδικασία", όπως επεσήμανε σήμερα και ο Γιάννης Πανούσης, η οποία χρήζει ερεύνης.

Ειδικότερα, με την "αποκάλυψη" του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έδινε ρεσιτάλ πρόκλησης πανικού από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Επανειλημμένως ισχυριζόταν ότι και οι τρεις αρμόδιοι υπουργοί ήταν ενήμεροι, ενώ έκανε λόγο και για τη συμμετοχή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, κάνοντας, τεχνηέντως, παραπομπές, όχι στο επίμαχο έγγραφο, αλλά στα όσα ειπώθηκαν, επισήμως, από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, που αφορούσαν αποκλειστικά την περίπτωση της Αμυγδαλέζας.

"Αν έχει ανασταλεί η απέλαση έστω και ενός παράνομου μετανάστη βάσει αυτών των 3 εγγράφων υπάρχει μείζον θέμα για την κυβέρνηση!", διατεινόταν τιτιβίζοντας ο κ. Μουρούτης, παίζοντας το χαρτί της ακρογωνιαίας λίθου της πολιτικής ατζέντας της ΝΔ, του μεταναστευτικού και βρίσκοντας ως μόνους συμπαίκτες, τους γνωστούς-άγνωστους ειδησεογραφικούς οργανισμούς.


Στην αρένα της παραπληροφόρησης βρισκόταν ήδη και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέβαζε τον πήχη της ακροδεξιάς τρομολαγνείας:



Από κοντά και ο Θάνος Πλεύρης, που... "προειδοποιούσε" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "απελευθερώνει όλους τους λαθρομετανάστες" και καλούσε τους ΑΝΕΛ να αναλάβουν δράση.


(ΠΗΓΗ: http://www.avgi.gr/)

ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Το μήνυμα που βγαίνει από τη χθεσινή δράση της μονταζιέρας δεν είναι άλλο από τη...μοναξιά του αποτυχημένου ακροδεξιού πολιτικάντη, ο οποίος έχει ξεμείνει μόνος του με μουρούτηδες, μπουμπούκους και πλεύρηδες να διαχειρίζεται τις κουτοπόνηρες λαμογιές που σκαρφίζεται (με τη βοήθεια, βέβαια, των διαπλεκόμενων βόθρων - εδώ του αλαφουζέικου- για τον οποίο αποδεικνύεται η αδήριτη ανάγκη του ξεβρωμίσματος, αφού το πρόβλημα της παραπληροφόρησης διογκώνεται επικίνδυνα). Ενόψει και της εσωκομματικής θύελλας που επίκειται στη ΝΔ, πού πα ρε φασιστοκαραμήτρο;


http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/03/blog-post_84.html#ixzz3TRzzO0wq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.