# #

6 Μαρ 2015

Σε ποια χώρα απαγορεύτηκαν τα «McDonalds» και η «Coca-Cola»;

ΒΟΜΒΑ στην αγορά! Σε ποια χώρα απαγορεύτηκαν τα «McDonalds» και η «Coca-Cola»;

Μια γενική πολιτική  μπαίνει σε εφαρμογή προκειμένου να δώσουν ένα μάθημα στις εταιρίες που ανήκουν σε χώρες που δυσκολεύουν την ...
Ρωσία οικονομικά μετά τις κυρώσεις που της υπέβαλαν.
Ο πρώην αρχίατρος της υπηρεσίας υγιεινής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νυν βοηθός του Πρωθυπουργού Γκενάντι Ονίσσενκο,  δήλωσε  ότι τα «McDonalds» και η «Coca-Cola» διεξάγουν πραγματικό πόλεμο ενάντια στους Ρώσους στην οικονομία τους και στην υγεία τους.
«Η επιθετική προώθηση των συγκεκριμένων εταιρειών που δεν έχει τίποτε κοινό με τις δικές μας διατροφικές συνήθειες, είναι σαν να γίνονται , μαχητικές επιχειρήσεις ενάντια στο λαό μας», είπε ο Ονίσενκο σύμφωνα με τη «Ρωσική Υπηρεσία Ειδήσεων».
Η επιθετική πολιτική της Ρωσίας απέναντι σε όλες τις κυρώσεις που έχει δεχθεί άρχισε απλώς από τις εταιρίες αυτές που είναι πλέον δημοφιλής στη χώρα.
Για αυτό σε δηλώσεις του ο  επικεφαλής της επιτροπής της Κρατικής Ντούμας σε θέματα εξωτερικών σχέσεων Αλεξέι Πουσσκόφ παρότρυνε ειρωνικά τα «McDonalds» και την «Coca-Cola»  σε δηλώσεις που έκανε να στηρίξουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ ενάντια στη Ρωσία και με τον τρόπο αυτό να απαλλάξουν τη Ρωσία από τα προϊόντα τους. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε να τα μαζέψουν και να φύγουν όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης .
Μήπως τα "McDonalds" και η "Coca-Cola" θέλουν να στηρίξουν τις κυρώσεις του Ομπάμα και να μας απαλλάξουν από τα προϊόντα τους; Αυτή ήταν η φράση που έδειξε ξεκάθαρα στα μέσα ποια πολιτική θα ακολουθήσουν σε εταιρίες που προέρχονται από χώρες που έχουν αποκλείσει την Ρωσία.
Μόλις έγινε γνωστή μάλιστα η πολιτική αυτή γραμμή, ο επικεφαλής της κρατικής Ντούμας έγραψε στο twitter του: «Έτσι αυτές οι εταιρίες θα είναι πιστές στις αρχές τους κι εμείς θα γίνουμε πιο υγιής» αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο υπονοούμενα.


Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.