# #

6 Μαρ 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στα εξοπλιστικά: Στη δικαιοσύνη στέλνει ο Καμμένος δύο φακέλλους!

kammenos
Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη διερεύνηση των υποθέσεων που αφορούν σε εξοπλιστικά προγράμματα. 
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έχει αποκαλύψει ότι «για τουλάχιστον δύο φακέλους είμαστε έτοιμοι να τους στείλουμε στη δικαιοσύνη» και παράλληλα δεσμεύθηκε πως «θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Καμμένος μετέβη εκτάκτως το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για δύο τις δύο υποθέσεις, που αφορούν τα ελικόπτερα NH-90 και τα υποβρύχια.
Ο υπ. Εθνικής Άμυνας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε:
«Είχαμε μια πολύωρη συνεργασία με τον Πρωθυπουργό. Τον ενημέρωσα για τα θέματα διαφθοράς στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα για αυτά που αφορούν τους εξοπλισμούς».
Όπως επεσήμανε, έχει συστηθεί Επιτροπή Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων από το υπουργείο και ότι οι αξιωματικοί που ανέλαβαν το έργο αυτό ξεκίνησαν τη διενέργεια ελέγχου από τη Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών.
«Για δυο από τις υποθέσεις έχουμε ήδη τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία- πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία-από τα οποία προκύπτουν πιθανά κακουργήματα και πάρα πολλά χρήματα, τεράστια ποσά, τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και για τα οποία θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι ποινικά και αστικά».
Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης Νωρίτερα, ο υπουργός είχε επισημάνει σε ραδιοφωνική συνέντευξη:«Υπάρχουν τιμολόγια που έχουν πληρωθεί χωρίς να έχουν εκδοθεί… Μαζί με τη μονάδα εσωτερικών υποθέσεων έχουμε βρει απίστευτα πράγματα.
Πλέον ανοίγουν όλοι οι φάκελοι που αφορούν κακουργήματα και μίζες που έχουν φύγει με τη μορφή swap κι ενώ μας λένε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι δεν έχουν πληρωθεί, ωστόσο έχουν πληρωθεί από το υπουργείο Οικονομικών».
Να σημειωθεί ότι οι υποθέσεις αυτές έχουν ανοίξει, μετά και από τις τηλεοπτικές εκπομπές τουΓιώργου ΤράγκαΕλεύθερος Σκοπευτής και Απαγορευμένης Ζώνη, όπου και είχαν αποκαλυφθεί μια σειρά από στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.