# #

25 Ιουν 2014

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας είναι ανάστατοι με την απόφαση της κυβέρνησης να πουλήσει την πρόκριση...

Η κυβέρνηση πουλάει την πρόκριση της εθνικής στο Μουντιάλ!




Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η είδηση πως η κυβέρνηση Σαμαρά σκοπεύει να βγάλει στο σφυρί την πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ώστε να εξασφαλίσει χρήματα και να δώσει επιπλέον αυξήσεις σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς και δικαστές. 

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την θέση της Ελλάδας στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ από τις χώρες που αποκλείστηκαν. 

Η Αγγλία, η Ιταλία και η Ισπανία -που αποκλείστηκαν από τον επόμενο γύρο- είναι διατεθειμένες να πληρώσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, για να πάρουν την θέση της εθνικής μας και να αγωνιστούν την Κυριακή στον αγώνα εναντίον της Κόστα Ρίκα. 
Η κυβέρνηση Σαμαρά περιμένει να δει ποιες άλλες πλούσιες χώρες θα αποκλειστούν, ώστε να ..
βγάλει την πρόκριση της εθνικής ομάδας σε πλειστηριασμό και να συνεχιστεί η ανάπτυξη.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας είναι ανάστατοι με την απόφαση της κυβέρνησης να πουλήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ, και ζητούν μερίδιο από την πώληση της πρόκρισης. 

 Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Γιώργος Καραγκούνης με τον Αντώνη Σαμαρά του είπε πως δεν πρέπει να πουλήσει την πρόκριση της εθνικής στον επόμενο γύρο, επειδή οι παίκτες μας πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο και να το πουλήσουν σε πολύ καλή τιμή στο Μοναστηράκι.

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.