# #

23 Ιουν 2014

Τολμηρό βίντεο Τριανταφυλλόπουλου με την Εθνική!



Πάνω που πήγαμε να ησυχάσουμε με το 0-0 της Ιαπωνίας, πάνε να μας διαλύσουν το καλό κλίμα. Αυτή τη φορά η βόμβα είναι εξωαγωνιστική και ακούει στο όνομα Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό ο δαιμόνιος Δημοσιογράφος και δεν είναι μόνο βίντεο με πολιτικούς αυτά με τα οποία απειλεί, αλλά και τολμηρότερα βίντεο από τους παίκτες...

στην Εθνική στη Βραζιλία, αλλά και από παλιότερους αγώνες.

Επεσαν και τα πρώτα τρέιλερ, που δείχνουν ότι οι διεθνείς μετά το 0-0 με την Ιαπωνία έκαναν μπάνιο ολόγυμνοι στα αποδυτήρια και φαίνεται πεντακάθαρα η μαλαπέρδα τους.

Υπάρχουν ακόμα βίντεο με τους διεθνείς να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Στα αποδυτήρια έγιναν όργια γιατί χρησιμοποιήθηκαν στους έξαλλους πανηγυρισμούς μέχρι και σαμπάνιες, και μάλιστα πάνω στον παροξυσμό μία έκανε τόσο κρότο που ξεκούφανε τον Καραγκούνη.

Υπάρχουν ακόμα στιγμιότυπα συγκλονιστικά που οι παίκτες στο γεύμα και στο δείπνο τρώνε και καρότα και το υλικό αυτό μπορεί να γεμίσει μέχρι και 15 βίντεο να 'χουμε να βλέπουμε μέχρι το επόμενο Μουντιάλ.
…………………………………………………………………………………………………………………………………

Ξεκινάμε με 10 ή 9 παίκτες με το Ελεφαντοστούν!


Ξεκινάμε με 10 παίκτες κατά της Ακτής Ελεφαντοστού. Βρήκαμε, έστω και τυχαία, το κόλπο για να πετύχει η εθνική ομάδα, με την αποβολή του Κατσουράνη νωρίς νωρίς στον αγώνα με τους Ιάπωνες.

Αυτό βραχυκύκλωσε τους αντιπάλους μας που έχασαν ξαφνικά τον ρυθμό που είχαν μέχρι την αποβολή του Κατσούρ.

Ηταν για λύπηση οι Ιάπωνες. Παρακαλούσαν μάλιστα τον διαιτητή να ξαναβάλει μέσα τον αρχηγό μας, όμως αυτός ήταν ανένδοτος.

Ο Σάντος ξέρει πια τι θα κάνει. Θα ξεκινήσουμε με 10 στον αγώνα με την Ακτή και πιθανόν με 9, αν δεν μπει στη σύνθεση ο Σαμαράς, που δεν δείχνει τίποτα κι αυτός λόγω της διαφήμισης που αργεί να μπει στο γήπεδο.

Για να προκριθούμε όμως δεν φτάνει να νικήσουμε μόνο εμείς, αλλά και να μη χάσει η αδιάφορη Κολομβία με την Ιαπωνία. Γι' αυτό έγινε κυβερνητική σύσκεψη να τους δοθεί σε αντάλλαγμα όλη η ποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε στη Φιλοθέη για να χτυπήσουνε τον κρίσιμο για εμάς αγώνα.

Ο Κατσουράνης λοιπόν είναι καταπληκτικός όταν δεν παίζει. Αλλωστε όλοι τον αποκαλούν «προπονητή» και στο ημίχρονο, όταν είχε αποβληθεί, έδωσε τις σωστές οδηγίες και «είμαστε ακόμα ζωντανοί», κάτι που το γράφω κι εγώ γιατί έχει γραφτεί και ειπωθεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής άλλες 13.842 φορές.

Να μην αδικήσουμε και τους άλλους διεθνείς μας. Ο Μανιάτης έτρωγε σίδερα, αφού στον γνωστό τσακωμό δεν μπορούσε να φάει τον Τζαβέλλα και κατάπιε τους Ιάπωνες που ήταν πιο μικρόσωμοι.

Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί νέο επεισόδιο μεταξύ Μανιάτη – Τζαβέλλα, γιατί αυτό αποδείχτηκε ότι τους ανεβάζει, όπως και όλη την ομάδα.

Ο Τζαβέλλας μάλιστα θα είναι η πρώτη αλλαγή στους 10 ή 9 που θα ξεκινήσουμε και θα ξεσπάσει κατά του Ελεφαντοστού.

Αλλωστε και τη βραδιά του τσακωμού Μανιάτης – Τζαβέλλας κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο. Ο Σάντος όμως είχε βάλει ανάμεσά τους την έξυπνη σήτα.

Μία σημαντική διαφορά θα έχουμε και με τον Χολέμπας. Θα ξεκινήσει βέβαια, αλλά γίνονται εντατικά μαθήματα για να μάθει τα λόγια του εθνικού ύμνου.

Χθες του είχαν δώσει σκονάκι με τους στίχους, αλλά δεν το χρησιμοποίησε και κρατούσε φερμουάρ το στόμα του στην ανάκρουση.

Γενικά δεν έγινε κανένα φοβερό ματς. Οσοι δεν το είδαν μπορεί να βάλουν σε βίντεο τους αγώνες Ιράν – Νιγηρίας 0-0 και Πανιωνίου – Πλατανιά 0-0. Ολόιδιοι ήταν.

Κατά των Γιαπωνέζων πετύχαμε -μαζί τους είναι η αλήθεια- ένα ρεκόρ. Αναδείχτηκε με διαφορά το χειρότερο ματς όλων των Μουντιάλ και το βιβλίο Γκίνες έβγαλε έκτακτη έκδοση για το απίστευτο ρεκόρ.

Επίσης η ελληνική ομάδα για πρώτη φορά σε Μουντιάλ δεν δέχτηκε γκολ στις τρεις φορές που έχουμε συμμετάσχει. Δυστυχώς όμως δεν χτύπησαν οι καμπάνες.

Συνολικά έχουμε 13-2 γκολ που έχουν πετύχει ο Τοροσίδης και ο Σαλπιγγίδης που ισοβαθμούν στον πίνακα των σκόρερ με τον Μέσι, που και αυτός σε τόσους αγώνες έχει στείλει μία φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Για τον κρίσιμο αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού άναψε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων. Τρεις από αυτούς θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για να ζήσουν τη μεγάλη πρόκριση, που θα είναι ιδιαιτέρως ιστορική, γιατί, όπως είπαμε, πρώτη φορά ομάδα παγκοσμίως θα ξεκινήσει με 10 ή 9 παίκτες.

Η φωτό είναι συλλεκτική. Ο Μανιάτης παρακαλάει τον διαιτητή να μην αποβάλει τον Κατσουράνη και ο Σαμαράς τον παρακαλάει να βγάλει κι αυτόν έξω, να μείνουμε με 9 και να ξεσκίσουμε.
………………………………………………………………………………………………………………………………

twitter παίδες Ελλήνων

Αν προκριθούμε να ανοίξει η Βουλή

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @mundial14
Γλίτωσα. Βρίζουν τον άλλο Σαμαρά, της Εθνικής.

ΒΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @mundial14
Μπράβο στην Εθνική. Στο ματς με την Ιαπωνία στήσαμε υποβρύχιο μπροστά στο τέρμα και κρατήσαμε το 0-0.

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ @mundial14
Ζήτησα να παραγραφεί και η ήττα από την Κολομβία γιατί έχει περάσει μια βδομάδα από τότε.

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ @mundial14
Ευτυχώς που δεν παίζω στο Μουντιάλ γιατί κανένας σπίκερ δεν θα μπορούσε να με προφέρει.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ @mundial14
Εθνική ομάδα χωρίς Καραγκούνη δεν γίνεται και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Μιλένα Αποστολάκη δεν γίνεται.

ΓΡΗΓ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ @mundial14
Ευτυχώς που είπα την παπαριά ότι πάω στο Ποτάμι και ασχολήθηκαν με μένα. Ετσι ηρέμησε το κλίμα στην Εθνική.

ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑΣ @mundial14
Είπα στον πρωθυπουργό να στείλω τα ΜΑΤ στη Βραζιλία να σπάσουν στο ξύλο τους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού και να κερδίσουμε άνευ αγώνα.

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @mundial14
Δεν έχω δει ούτε στιγμή Μουντιάλ. Δεν προλαβαίνω γιατί απολύω συνέχεια.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @mundial14
Αυτή είναι η ΝΕΡΙΤ! Ντροπή! Δεν με κάλεσαν στο στούντιο να σχολιάσω ούτε έναν αγώνα και να πουλήσω βιβλία για το ποδόσφαιρο.

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @mundial14
Το Μουντιάλ πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο για να ξεχνιόμαστε.

ΒΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @mundial14
Το ματς με το Ελεφαντοστούν είναι πιο κρίσιμο και από συνάντησή μου με τον Σαμαρά.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.