# #

26 Ιουν 2014

Παραδοχή Α.Γιατσένιουκ: Το ΔΝΤ χρηματοδοτεί Blackwater και Aegis που δολοφονούν ρωσόφωνους σε Ντόνετσκ & Λούγκανσκ

Το ΔΝΤ χρηματοδοτεί τους δολοφόνους της αμερικανικής Blackwater και της βρετανικής Aegis στην Ουκρανία για να εκτελούν τους ρωσόφωνους στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

Δεν πρόκειται δηλαδή για μία βοήθεια προς του πολίτες της Ουκρανίας, όπως την παρουσίασε η Δύση, αλλά για ένα σχέδιο εξόντωσης τους, αφού τους κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις και ακριβαίνουν το φυσικό αέριο για να πληρώνουν όπλα και μισθοφόρους τους οποίους χρησιμοποιεί η κυβέρνηση του Κιέβου κατά ...


των ρωσόφωνων.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ, δηλώνοντας πώς «το ΔΝΤ λαμβάνει υπόψη του το πλήγμα που έχει υποστεί ο κρατικός προυπολογισμός εξαιτίας των έκτακτων δαπανών που συνεπάγονται οι συγκρούσεις των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων με τους φιλορώσους αυτονομιστές στο ανατολικά τμήμα της χώρας».

Ποιος προκάλεσε αυτές τις συγκρούσεις; Οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. με τη στήριξη και του Ε. Βενιζέλου που θέλησαν να ελέγξουν την Ουκρανία σε βάρος της Ρωσίας βέβαια.

Αυτές τις ημέρες κλιμάκιο του ΔΝΤ βρίσκεται στο Κίεβο και συζητείται η εκταμίευση ενός επιπλέον ποσού περίπου 12,5 δισ. ευρώ από αυτά που είχε αρχικώς συμφωνηθεί. Εμείς εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουμε πολύ καλά πώς το ΔΝΤ δεν δίνει ούτε τον… πυρετό του χωρίς ανταλλάγματα.

Στην Ουκρανία το αντάλλαγμα είναι ο εκσυγχρονισμός των Ένοπλων Δυνάμεων προκειμένου να χρησιμοποιούνται κατά των ρωσόφωνων στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Για να πληρώνονται δηλαδή δυτικοί μηχανικοί που έχουν σπεύσει στο Κίεβο για να θέσουν σε λειτουργία κάποια από τα μαχητικά και τα τεθωρακισμένα και βέβαια οι εκτελεστές της Blackwater και της Aegis που πολεμούν κατά άμαχων ρωσόφωνων στο Λούγκανσκ και στο Σλαβιάνσκ.

«Όταν άρχιζαν οι συνομιλίες με το ΔΝΤ. . . κανείς δεν ανέμενε μια τόσο μεγάλη αύξηση στις δαπάνες για την άμυνα και την ασφάλεια», ανέφερε ο Γιατσενιούκ. Πρόσθεσε πώς «οι εταίροι μας στο ΔΝΤ θα λάβουν υπόψη τους τις νέες προκλήσεις και δυσκολίες που έχουν προκύψει στην Ουκρανία», προσδιορίζοντας αυτές στις περιοχές του Ντονέτσκ και το Λούγκανσκ.

Προφανώς το ΔΝΤ πληρώνει τους βρετανούς ενόπλους της Aegis που συνοδεύουν και φρουρούν το νέο πρόεδρο της Ουκρανίας Π. Ποροσένκο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία με τα βελγικά τυφέκια P-90 ανά χείρας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και η Blackwater, χρησμιοποιούνται από τις ΗΠΑ για την υπεράσπιση των συμφερόντων της στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, το Μπαχρέιν, την Κένυα, το Νεπάλ και προφανώς τώρα και στην Ουκρανία.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πώς μόνο από τη ιδιωτική εταιρεία Aegis έχουν σπεύσει στην Ουκρανία περίπου 5.000 ένοπλοι άνδρες.

Στην Ουκρανία λοιπόν το ΔΝΤ πληρώνει τις ιδιωτικές εταιρείες δολοφόνων των ρωσόφωνων, ενώ στην Ελλάδα πληρώνει άλλες εταιρείες για να «εκτελούν» τους Έλληνες. 

  http://www.anti-ntp.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.