# #

22 Ιουλ 2012

Το ιερό έπος της Αποκώλλησης έχει ξεκινήσει …



Η φρανκεσταϊν κυβέρνηση των ημεδαπών Ιέρειων  του Μνημονίου,  κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα μετεκλογικά,  φασιστικά της,  βήματα.
 Η εισβολή, των ένστολων ψηφο_αχθοφόρων ναζιστών της αστυνομίας,  στο εργοστάσιο της Χαλυβουργικής, εναντίων των εργαζομένων-απεργών , ιεροποιήθηκε από τους ημεδαπούς υπαλλήλους του ΔΝΤ-ΗΠΑ.  Οι μοναρχοφασίστες Σαμαράς-Βενιζέλος μαζί  με το Κουνέλι τους,  ιεροποίησαν το δικαίωμα στην εργασία εισβάλοντας στο εργοστάσιο της Χαλυβουργικής.. Εμπύρετη κατάσταση μιας αρρωστημένης, σκοτεινής  εποχής …
  Μεσαίωνας.
«Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό!»
Αναμφίβολα η παρασιτική αστική Τάξη των αλητών, εφοπ-ληστών-βιομηχάνων-εργολάβων, τραπεζιτών,  έχει ως προτεινόμενη στρατηγική διαχείριση τον ίδιο, αυτοπροσώπως, το Φασισμό. 
Έχοντας ιδιωτικοποιήσει και φασιστοποιήσει πλήρως μέσω της κοινωνικής toyw αποκτήνωσης  ,τους ούτως ή άλλως  διεφθαρμένους μηχανισμούς,  όπως την αστυνομία και την δικαιοσύνη και  με το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό συνεπικουρούμενο από τους ναζιστές παρακρατικούς , όλος αυτός ο εσμός προχωρά εναντίων όλων μας.
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μαζί και  με το Κουνέλι τους θα προσπαθήσουν να φθάσουν χωρίς αργομισθίες στο «Τέλος του Κόσμου».
Ο ιερός χώρος των παραπάνω ημεδαπών Ιερειών του ΔΝΤ αποτελείται   από περίπου 2 εκατομμύρια ανέργους,  χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους,  εκατοντάδες κλειστά μικρά εμπορικά καταστήματα,  ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης πρός χωρες του Βορρά. Επίσης από εκατοντάδες άστεγους, ανθρώπους χωρίς κάλυψη υγείας,  δεκάδες οικονομικές δολοφονίες-αυτοκτονίες κλπ.
Ένα φάσμα γεγονότων, ανθρώπινων εμπειριών  που συστήθηκε απο την κυριαρχία με εξαιρετικά βίαιες πολιτικές επιλογες.    Εδώ ακριβώς τοποθετείται και ο υπέρτιτλος της εισβολής των ναζιστικών χοιριδίων στη Χαλυβουργική  υπερασπιζόμενοι “Το ιερό δικαίωμα της εργασίας” προκειμένου να αντληθεί η νομιμοποίηση της εισβολής στην Απεργία των αγωνιστών της Χαλυβουργικής.
Όλα αυτά τα δεδομένα μας οδηγούν στην βεβαιότητα  ακόμη ενός.
 Η μόνη εργασία που ατράνταχτα αποδεικνύεται ιερή είναι η αβασάνιστη, αβαδιστη  και φονταμελιστική ευλάβεια που δείχνουν τα ανδρείκελα του Μνημονίου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα Κουνέλια τους) με την υπαλληλική τους  υπακοή στο ΔΝΤ και στα ημεδαπά παράσιτα των εφοπληστών-τραπεζιτών κλπ.
Η Ελλάδα μετά το γλεντοκόπημα των ζώων που ψήφισαν τα φασιστοειδή του Μνημονίου θα ζήσει βιβλικές σκηνές. Το ιερό έπος της Αποκώλλησης έχει  ξεκινήσει  …  
ΥΓ: Κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς, εκτός από εξαιρετικά βίαιο, δεν ήταν ποτέ  και λιγότερο αστείο..από  την εποχή ακόμη του αλήστου μνήμης Πατακού(άλλο κουνέλι εκείνο) και τις φοβερές θηριωδίες της ανοησίας  τους..

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.