# #

28 Ιουλ 2012

Ο Πάγκαλος ζηλεύει τον Τσίπρα...???


thumb

Σε συνέντευξή του στον Real FM o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις επιθέσεις που εξαπολεί συχνά πυκνά το κόμμα του ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια με περίσσιο χιούμορ φυσικά. 
Ο κ. Ανδρουλάκης φέρνοντας ως παράδειγμα τον Θεόδωρο Πάγκαλο δήλωσε ότι οι επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα υποδεικνύουν συναίσθημα, όπως στην περίπτωση του κ. Πάγκαλου που ζηλεύει τον πρόδερο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι νέος και μαχητικός.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου, που όλα λέγονται στα σοβαρά, όταν μιλάς στα αστεία, λέω ρε σεις, ζηλεύετε τον Τσίπρα, επειδή είναι νέος. Το έλεγα ιδιαίτερα στον Πάγκαλο, γιατί είχε ψύχωση. Ο Πάγκαλος έχει ψύχωση με τον Τσίπρα. Γιατί ο Πάγκαλος…
τον τσόγλανο. Ο Πάγκαλος έτσι ήταν σαν τον Τσίπρα. Ένας τσόγλανος χειρίστου είδους. Κουρεμένος, αναρχικός. Και σου λέει τώρα το τσογλάνι κτλ.
Δεν μπορεί. Είχε...  αυτή τη ζήλια. 
Ύστερα είναι η ηλικία που είχε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, επομένως μπορεί να είναι και λίγο πιο τυχοδιώκτης. Φυσικό δεν είναι αυτό; 
Λίγο πιο τολμηρός, να το πούμε έτσι; 
Και όπως λέει ο Μακιαβέλι, ο μεγάλος μας διδάσκαλος –παρεξηγημένος αλλά δεν παύει να είναι ένας σοφός άνθρωπος- λέει: Η τύχη είναι μία γυναίκα, που γουστάρει τους νέους, τους τολμηρούς, αυτούς που την αψηφούν, την πλακώνουν στο ξύλο, που δεν της δίνουν σημασία, την περιφρονούν. Έχει δηλαδή αυτό το μαζοχισμό». 
Πηγή: newspost.gr

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.