# #

26 Ιουλ 2012

ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΟΡΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!


Με την βούλα και τον νόμο που λένε, αφού βάσει του άρθρου (105) του συντάγματος, μπορούν οι καλόγεροι να χαρίζουν την Ελληνική ιθαγένεια, όπου θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα!! Βασική προϋπόθεση, να γίνεις ιουδαιοχριστιανός ΜΟΝΑΧΟΣ!! Μετά τη προδοσία με τους Οθωμανούς και τους Γερμανούς η προδοτική ιστορία των καλόγερων συνεχίζεται!! Την Ελλάδα την κυβερνάνε οι ρασοφόροι, γι'αυτό και δεν βάζει χέρι στην αμύθητη περιουσία της η πολιτική εξουσία!!



Καθεστώς του Αγίου Όρους



Άρθρο 105



1.Η χερσόνησος του Αθω, ...
από τη Μεγάλη Βίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Αγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ' αυτό παραμένει άθικτη. Από πνευματική άποψη το Άγιο Όρος διατελεί υπό την άμεση δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Όλοι όσοι μονάζουν σ' αυτό αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μόλις προσληφθούν ως δόκιμοι ή μοναχοί, χωρίς άλλη διατύπωση.



2.Το Άγιο Όρος διοικείται, σύμφωνα με το καθεστώς του, από τις είκοσι ιερές μονές του, μεταξύ των οποίων είναι κατανεμημένη ολόκληρη η χερσόνησος του Άθω, το έδαφος της οποίας είναι αναπαλλοτρίωτο. Η διοίκησή του ασκείται από αντιπροσώπους των ιερών μονών, οι οποίοι αποτελούν την ιερή κοινότητα. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως μεταβολή στο διοικητικό σύστημα ή στον αριθμό των μονών του Αγίου Όρους, ούτε στην ιεραρχική τάξη και τη θέση τους προς τα υποτελή τους εξαρτήματα. Απαγορεύεται να εγκαταβιώνουν στο Άγιο Όρος ετερόδοξοι ή σχισματικοί.



3.Ο λεπτομερής καθορισμός των αγιορειτικών καθεστώτων και του τρόπου της λειτουργίας τους γίνεται από τον καταστατικό χάρτη του Αγίου Όρους, τον οποίο, με σύμπραξη του αντιπροσώπου του κράτους, συντάσσουν και ψηφίζουν οι είκοσι ιερές μονές και τον επικυρώνουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Βουλή των ελλήνων.



4.Η ακριβής τήρηση των αγιορειτικών καθεστώτων τελεί ως προς το πνευματικό μέρος υπό την ανώτατη εποπτεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ως προς το διοικητικό μέρος υπό την εποπτεία του Κράτους, στο οποίο ανήκει αποκλειστικά και η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.



5.Οι πιο πάνω εξουσίες του Κράτους ασκούνται από διοικητή, του οποίου τα δικαιώματα και καθήκοντα καθορίζονται με νόμο. Με νόμο επίσης καθορίζονται η δικαστική εξουσία που ασκούν οι μοναστηριακές αρχές και η ιερή κοινότητα, καθώς και τα τελωνειακά και φορολογικά πλεονεκτήματα του Αγίου Όρους.



ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ: Το τεράστιο αυτό σκάνδαλο το έχω ξανακάνει εγγραφή αλλά ορισμένοι ψευτοΈλληνες εξακολουθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο!! Επίσης είναι και μια απάντηση στον Μητροπολίτη Άνθιμο που το παίζει Έλληνας!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!



...http://www.greatlie.com/

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΈΘΝΙΚΟΙ΄ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΑΚΑ ΘΑΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παπαρογραφε του κερατα ,οι πεντε -δεκα καλογεροι σε πειραξαν;;Αντε γαμησου υποκριτικο αποβλητο! Οι διακοσιες πενηντα χιλιαδες ψηφοφοροι-λαθροπιθηκοι που τους εδωσαν δικαιωμα ψηφου τα μασωνικα σκυλια του πασοκ-νδ-συριζα δεν σε ενοχλησαν;;;Αει σιχτιρ κωλοπανο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.