# #

27 Ιουλ 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα τη πολιτική μας σκηνή άθλια.
Γελοία. 
Καραγκιοζιλίκι. 


Όμως από ένα σημείο και πέρα το γελοίο μετατρέπεται σε cult!! 


Ναι είναι γεγονός. Το άθλια σκηνοθετημένο έργο που βλέπουμε ξανά και ξανά εδώ και τρία χρόνια, ξεπέρασε κάθε όριο σε σημείο να είναι πλέον σαν εκείνες τις b-movies που τις παρακολουθεί κάποιος ακριβώς γιατί είναι το απόλυτο γειά σου. Δεν μπορείς να τις κατατάξεις ούτε σε νορμάλ ταινίες ούτε σε φιάσκο. Γιατί το φιάσκο είναι τόσο μεγάλο που μετατρέπεται σε ταινία φετίχ για πολύ προχωρημένους θεατές.

Ω ναι φίλοι μου αυτό είναι cult. 

Ο σκηνοθέτης, οι πρωταγωνιστές, τα σκηνικά, η υπόθεση της ταινίας, τα σκηνικά, οι μουσικές υπερβαίνουν κατά πολύ τις καπνισμένες κάνες, τους άνδρες με τα όλα τους, τους συνήθεις ύποπτους, το λίγο πολύ τρελούτσικος, την επίθεση της φονικής ντομάτας. 


Κι αρχηγός? 
Ο σβούρας! 
Ποιος είναι ο σβούρας?. 



Ο σβούρας είναι αυτός που ντύθηκε Τζακ Σπάρου και θέλει να πάει την Ελλάδα μπροστά. Θέλει να φτάσει το δαχτυλίδι στο βουνό του χαμού. Ο σβούρας είναι ο Πίου της πολιτικής που τον μάζεψαν την ώρα που καθάριζε τα τζάμια (όπως στη γνωστή διαφήμιση ) μόνο που αυτά τα τζάμια θα ήταν ξέρω γω... από τα γυαλιά της Ανγκελα ή του Σόιμπλε ή της Κριστίνας. 

Από που είσαι του είπαν. Από την Ελλάδα απάντησε. 



Ω.. αναφώνησαν πολιτικό μάνα η Ελλάδα. Και τσίμπησαν το σβούρα . Αυτός σκέφτηκαν είναι ικανός να υπογράψει μνημόνιο χωρίς να του το ζητήσουμε!! Όταν το τραγικό μετατρέπεται σε φάρσα, η αντιπολίτευση σε γραφικότητα κι ένας λαός σε στόχο για να παίζει βελάκια στο διάλειμμα, ο κάθε πικραμένος! 

Ω..ναι this is cult!!







2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.