# #

28 Σεπ 2011

Χ. Γιανναράς:Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες! Η καταστροφή θα είναι λυτρωτική αρκεί να την αντέξουμε!


MEGA_SAVATOKYRIAKO_X_GIANNARASΆλλη μια δημόσια παρέμβαση, που παραπέμπει σε βαθύτερο ουσιαστικό -και όχι τον συνήθη επιφανειακό - προβληματισμό, με τις γνωστές κορώνες υπέρ πατριωτισμού και εθνικής υπέρ ευαισθησίας στα δημόσια πράγματα της χώρας από υπεύθυνους και μη άνδρες και γυναίκες οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει τελευταία, έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπή MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ των συναδέλφων Μανόλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλου ο γνωστός καθηγητής φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς.

 Με  λόγο βαθύτερης αναζήτησης που παραπέμπει σε καθαρά  πνευματική εσωτερική αναζήτηση των  ουσιαστικών αιτιών της σημερινής κρίσης του έθνους ο κ. Γιανναράς, όπως πάντα, προσπάθησε να αφυπνίσει  και να προβληματίσει για ακόμα μια φορά εστιάζοντας στα πραγματικά αίτιας της βαθιάς κρίσης αξιών, ηθών, αλλά και την  έλειψη εθνικού οράματος με όσα είπε στους ...
συναδέλφους.


 Χωρίς να σας κρατάμε άλλο σε αγωνία και ανούσια σχόλια ή αναλύσεις επί όσων είπε ο γνωστός ακαδημαϊκός και φιλόσοφος  στην σύντομη δημόσια τηλεοπτική παρέμβαση του,  δίνουμε το λόγο στον ίδιο για να ακούσουμε από εκείνον -τουλάχιστον - ευπρεπή και αξιοπρεπή Λόγο ουσίας. Ακούστε Live την σύντομη παρέμβαση του κ. Χ. Γιανναρά στην εκπομπή MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (25 09 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.