# #

30 Σεπ 2011

Συγκέντρωση των Εφέδρων Καταδρομέων και Πεζοναυτών αύριο 1η Οκτωβρίου, ώρα 19.00 στο Σύνταγμα


ImageΣυγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος το απόγευμα του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου και ώρα 19.00 προγραμματίζουν οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις.








 Σκοπός της συγκέντρωσης η διαμαρτυρία για την κατάντια της Ελλάδας όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στην ανακοίνωση που εξεδόθη. 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση...

«Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος.
Καλούμε όλους τους έφεδρους Καταδρομείς και Πεζοναύτες καθώς και όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ :

Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ, παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη είς την Πατρίδα και ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε.

 Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία και τον Μπερέ μας, τα Διακριτικά μας και τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών και τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία και Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ».

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.