# #

1 Οκτ 2011

Κύριε Μέλλοντα (πρωθυπουργε...), ξεστραβωθείτε λιγάκι, γιατί θα μείνετε Υπερσυντέλικος…


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ) ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ




Ο Γιώργος Καρατζαφέρης παίρνει συχνότατα το ύφος του «καλώς πληροφορημένου μεγαλοπαράγοντα της πολιτικής », όπως ακριβώς διάφοροι μικροπαράγοντες το παίζουν έγκυροι, γνώστες των «ντεσου», ενήμεροι για τα παρασκήνια κλπ.

 Παρ’ όλα αυτά του διαφεύγουν κάποια «σημεία αντιλεγόμενα» της τρέχουσας πολιτικής, όπως ο πραγματικός αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων…

 Γι αυτό στην τελευταία «επί κεντρικής επιτροπής» του ΛΑΟΣ ομιλία του – πάσα ομοιότης με την «επί του όρους ομιλία» είναι συμπτωματική - έσπευσε να υιοθετήσει την πρόσφατη- και - κακόγουστη – πολιτική - μπούρδα του Λοβέρδου,  περί 1 εκατομμυρίου δημοσίων υπαλλήλων…..


Ο παντεπόπτης Καρατζαφέρης τα έμαθε όλα και ομιλεί περί όλων, δεν έμαθε όμως ότι το «προσωπικό» που θα έχει υπό τας διαταγάς του ως ΜΕΛΛΩΝ (κατά φαντασίαν) Πρωθυπουργός, ήταν τον Ιούλιο του 2010 768.000 άτομα, από τα οποία πλέον πρέπει να αφαιρεθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες, λόγω εσπευσμένων συνταξιοδοτήσεων…



Σε ένα άρθρο με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ»,  λέει ο Αλέξης Μητρόπουλος  :



«…. ασχημονούν εναντίον του κράτους και των δημοσίων υπαλλήλων και εξακολουθούν να παραμυθιάζουν τον ελληνικό λαό για τον δήθεν μεγάλο αριθμό τους, που, ακόμη και στην έξαρση των προσλήψεων προ 10ετίας, δεν ξεπέρασε το 11,4% του εργατικού δυναμικού (με μέσο όρο στην Ευρώπη των 17 το 16% και σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, η Γαλλία κ.λπ. το 20-30%)»





(Λέω κι εγώ : Κύριε Μέλλοντα, ξεστραβωθείτε λιγάκι,

γιατί θα μείνετε Υπερσυντέλικος…) 



Ολόκληρο το άρθρο του Μητρόπουλου στο 

http://e-parembasis.blogspot.com/2011/09/blog-post_6749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.