# #

30 Σεπ 2011

Καταγγελία Σωματείου Οικοδόμων Λιτοχώρου για τον κίνδυνο κλεισίματος καταστημάτων σε περιοχές αμιγούς κατοικίας στο Λιτόχωρο



Με αφορμή την καταδίκη με 6μηνη φυλάκιση σε βάρος μελών Δημαρχιακών Επιτροπών του Πρώην Δήμου Λιτοχώρου, επειδή δεν έκλεισαν ένα κατάστημα στο Λιτόχωρο, σαν Σωματείο Οικοδόμων Λιτοχώρου έχουμε να ανακοινώσουμε στον Λαό του Λιτοχώρου και ευρύτερα του Δήμου Δίου-Ολύμπου τα εξής:
1. Συμπαραστεκόμαστε ηθικά και δυναμικά σε όλα τα μέλη των Δημαρχιακών Επιτροπών καθώς και στον νυν Δημαρχεύοντα Δίου-Ολύμπου κ. Φαρμάκη Γεώργιο και στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ελευθερίου Γεώργιο, που σαν μέλη του Πρώην Δήμου Λιτοχώρου και των τότε Δημαρχιακών Επιτροπών αρνήθηκαν να κλείσουν το κατάστημα ενός φουκαρά συμπολίτη μας, τη στιγμή μάλιστα που περιμένουμε τόσα χρόνια από την Ελληνική Πολιτεία να αλλάξει τις χρήσεις γης και να αλλάξει το καθεστώς αμιγούς κατοικίας, σύμφωνα με αίτημα του Πρώην Δήμου Λιτοχώρου.
2. Συγχαίρουμε τον...
Πρώην Δήμαρχο Λιτοχώρου κ. Τσιφοδήμο Αθανάσιο που αρνήθηκε να κλείσει το κατάστημα του συμπολίτη μας. Συγχαίρουμε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Πρώην Δήμου Λιτοχώρου, που συναίνεσαν με την πρόταση του κ. Τσιφοδήμου, ώστε να μην κλείσει το κατάστημα αυτό και κατ’ επέκταση να μην κλείσουν όλα τα καταστήματα που βρίσκονται μέσα στη ζώνη αμιγούς κατοικίας στο Λιτόχωρο.
3. Καταγγέλλουμε τον Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημόπουλο Κωνσταντίνο καθώς και τον κ. Λάππα Νικόλαο, γιατί σε εκπομπή στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ προσπάθησαν μόνο να εκμεταλλευτούν το όλο θέμα και δεν έδειξαν καμία συμπαράσταση.
Οι κύριοι Δημόπουλος και Λάππας δεν συμπαραστάθηκαν στον φουκαρά συμπολίτη μας που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημά του.
Οι κύριοι Δημόπουλος και Λάππας δεν συμπαραστάθηκαν στον αγώνα που δίνουν οι καταστηματάρχες για να μην κλείσουν καταστήματα που βρίσκονται στη ζώνη αμιγούς κατοικίας στο Λιτόχωρο.
Οι κύριοι Δημόπουλος και Λάππας δεν συμπαραστάθηκαν ηθικά προς τους καταδικασθέντες συμβούλους του Πρώην Δήμου Λιτοχώρου, μεταξύ των οποίων και ο νυν Δημαρχεύων κ. Φαρμάκης Γεώργιος, οι οποίοι καταδικάστηκαν επειδή δεν έκλεισαν το κατάστημα του φουκαρά συμπολίτη μας και δεν θέλησαν να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου προκειμένου να μην αρχίσει το κλείσιμο δεκάδων καταστημάτων στο Λιτόχωρο και να μη χάσουν τις δουλειές τους δεκάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι.
4. Οι κύριοι Δημόπουλος και Λάππας φαίνεται ότι δεν θέλουν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του Λαού και του Τόπου και βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον των Δημοτών.
5. Προειδοποιούμε τον κ. Δημόπουλο ότι αν δεν ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αυτή, θα ήταν καλύτερο γι αυτόν να μην ξανάρθει στα στέκια μας για να κάνει πολιτική. Θα μας βρει μπροστά του, αντιμέτωπους και δυναμικούς, για να του διδάξουμε τι εστί Λιτοχωρίτικη μπέσα αλλά και τι εστί Λιτοχωρίτικη αναποδιά.
6. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχει και ο κ. Λάππας, ο οποίος, αντί να στηρίξει τα συμφέροντα του Λιτοχώρου, αντί να δηλώσει συμπαράσταση σ’ εκείνους στους ανθρώπους του Δήμου που υπηρετούν τα συμφέροντα αυτά, περί άλλων τυρβάζει.
7. Τέλος, ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου Ολύμπου να πάρει θέση στα ζητήματα αυτά. Και ζητάμε από την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου που χειρίζεται αυτές τις υποθέσεις κλεισίματος καταστημάτων, να μας πει τι θα κάνει σε περίπτωση που έρθει ζήτημα κλεισίματος καταστημάτων στις περιοχές αμιγούς κατοικίας του Λιτοχώρου.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                              
Μανουσάκης Ιωάννης                   Λιόντας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.