# #

30 Σεπ 2011

έναντι 125 δις η δημόσια περιουσία θα περιέλθει στα χεριά των δανειστών μας που θα αναλάβουν οι ίδιοι μέσω μιας ευρωπαϊκής εταιρείας να την πουλήσουν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ



Και η χώρα προτεκτοράτο και το χρέος χρέος!








Είπαμε να παραδεχθούμε ότι οι "Έλληνες είναι διεφθαρμένοι" αλλά και η καλλιέργεια μιας  αφελούς πίστης των ιθαγενών στην "Ευρωπαϊκή εντιμότητα και αξιοπιστία" ( μετά τα όσα τραβήξαμε εμείς και δεκάδες χώρες από τη Siemens) είναι πραγματικά εξοργιστική!

Προϊόν του εκρηκτικού μίγματος ισοπεδωτικής ενοχοποίησης των ντόπιων και εξιδανικευτικής εξύψωσης των ξένων που φθάνει στα όρια της αποβλακωτικής προπαγάνδας είναι ο ενθουσιασμός για το σχέδιο Ευρηκα.


Ένα σχέδιο που λέει ότι έναντι 125 δις η δημόσια περιουσία θα περιέλθει στα χεριά των δανειστών μας που θα αναλάβουν οι ίδιοι μέσω μιας ευρωπαϊκής εταιρείας να την πουλήσουν.


Και ερωτώ όταν ο πωλητής ταυτίζεται με τον αγοραστή δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων;


Δηλαδή η κ. Μέρκελ που 9 στις 10 προτάσεις της όταν αναφέρεται στο ευρώ μιλαει για το γερμανικό συμφέρον θα κοιτάξει ως πωλητής να πουλήσει ακριβά την δημόσια περιουσία μας προς όφελος της Ελλάδας ή  ως αγοραστής να την "σκοτώσει" προς όφελος των Γερμανών επενδυτών;



Για ηλίθιους μας περνάνε;


Και για να μην υπάρχει κανένα κίνητρο ώστε η εταιρεία αυτή να πουλήσει ακριβά, το ίδιο το σχέδιο προβλέπει ότι αν το τίμημα που θα καταβληθεί υπολείπεται των 125 δις την διάφορα θα την πληρώσει η Ελλάδα!


Τι λέτε ?   μα εσείς τότε έχετε πραγματικό κίνητρο  αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας μας!


Κι όλα αυτά για να πάρει η Ελλάδα τα 125 δις και να τα παραδώσει απευθείας  στους δανειστές μας προς μείωση του δημόσιου χρέους σε ένα ύψος παραπλήσιο εκείνου που είχαμε όταν ξεκίνησε η κρίση!


Οπότε και ο κύκλος του Μνημονίου θα έχει ολοκληρωθεί:



 Και η χώρα προτεκτοράτο και το χρέος χρέος! 

Βέβαια μας υπόσχονται και ανάπτυξη 5% και πάταξη της διαφθοράς διότι λέει ο δημόσιος τομέας θα είναι 100% ιδιωτικοποιημένος!


Δηλαδή σε αυτό το κράτος-πελάτη που για την κάλυψη και της παραμικρής του ανάγκης θα πρέπει να απευθύνεται σε ιδιώτες -προμηθευτές δεν θα υπάρχει διαφθορά;


Τότε γιατί το μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν η σχέση του κράτους-πελάτη με τον ιδιώτη- προμηθευτή Siemens;


Αφού οι Ευρωπαίοι είναι εντιμότεροι από εμάς και θα αξιοποιήσουν επιτέλους την δημόσια περιουσία μας τότε η γερμανική Siemens, γιατί έδινε ΜΙΖΕΣ;;;;;(όχι μόνο σε μας  αλλά  και σε δεκάδες χώρες)


Α, το ξέχασα την εκβίαζε ο...... Μπαρμπαγιώργος!
 
ΥΓ: Η κλεπτοκρατια που έριξε τη χώρα στα βράχια σώζεται δια της αναγωγής των αφεντικών της σε κηδεμόνες μας βρίσκοντας και καινούργιο ρόλο για τον εαυτό της:

 εκείνον του ντόπιου τοποτηρητή.


 Όλο αυτό αμπαλάρεται σε ένα νεοαποικιοκρατικό ιδεολόγημα με όλα τα κλισέ της αποικιοκρατίας (οι ξένοι είναι καλυτεροι,ερχονται για να μας σώσουν, θα πάνε τη χωρά μπροστά, οι Έλληνες δεν αξίζουν κλπ).


 Η απάντηση του ελληνικού λάου πρέπει να είναι η ιστορικά αυτονόητη:


 Η ρήξη με τη κλεπτοκρατια, η υπεράσπιση της κυριαρχίας στη χώρα του και η καταδίκη της ξενοδούλείας που καλλιεργούν τα ΜΜΕ των νταβατζήδων!


 - Νικολόπουλος Βασίλης.


απο  b n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.