# #

27 Σεπ 2011

Μπένι, τσίμπα ένα ομόλογο...!



thumb


Πάρτε μερικές κόλλες Α4.

 Μην τις αγοράστε.

 Τσουρνέψτε τις από το φωτοτυπικό δημόσιας υπηρεσίας , από το υπογάστριο τυχαίου εταιρικού φαξ ή από την αναμονή των ΚΕΠ.

 Συνήθως, πάνω στους πάγκους και στα τραπέζια υπάρχουν σκόρπιες υπεύθυνες δηλώσεις και λευκά χαρτιά εξουσιοδοτήσεων.

 Στην ανάγκη πάρτε δυο εκτυπωμένα χαρτιά, κολλήστε τα πλάτη με πλάτη (από την πλευρά των εκτυπώσεων) και δημιουργήστε ένα χοντρό, πολλά υποσχόμενο νον πέιπερ, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ως tabula rasa.

 Δε σας συνιστούμε να κόψτε το μέγεθος Α4 στη μέση γιατί , όσο να το κάνεις, το προσωπικό σας ομόλογο πρέπει να έχει ένα αξιοσέβαστο μέγεθος.

Δανειστείτε τους μαρκαδόρους, τις κηρομπογιές ή τα  χρώματα παστέλ οικείου πιτσιρικίου. Να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη σωματική σας ρώμη γιατί τελευταία οι γονείς αγοράζουν λιγότερα αναλώσιμα στα παιδιά τους και μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήστε το δανεισμό με τσαμπουκά.

 Τα πιτσιρίκια δεν είναι Βενιζέλοι....


Αποσυρθείτε σε ήσυχο μέρος. Στις τέσσερις γωνίες του άγραφου χαρτιού, αφού πρώτα φιλοτεχνήσετε ένα ωραίο πλαίσιο, καλλιγραφήστε το ποσό στο οποίο θα αντιστοιχεί το αξιόγραφό σας.

 Σώφρον είναι να κάνετε σούμα ό, τι οφείλετε να πληρώσετε και να προσθέστε έξι μηδενικά (ο μαθηματικός τύπος είναι:  ρεύμα+ νερό+ τηλεπικοινωνίες+ δίδακτρα+ εφορία+ γαμ…άτικα +φαΐ x 100.000). Έτσι θα δημιουργήσετε ένα κατοχικό ομόλογο μακράς πνοής.

Ενώστε τα τέσσερα πλαίσια, όπου αναγράφονται τα ποσά, με όμορφες μπροσούρες, κεντίδια, δαντέλες, φιόγκους ή αλυσίδες μικροσκοπικών συμβόλων της αρεσκείας ή της απαρεσκείας σας.

 Μπορείτε π.χ. να φτιάξετε μινιατούρες παγκαλάκια στη σειρά (είναι πολύ λεπτοδουλειά) ή αραβουργήματα με ποδηλατάκια και κανό κλπ .

 Στη μέση του ομολόγου κάντε την αυτοπροσωπογραφία σας αλλά όχι με το γνωστό παιδεμένο ύφος. Θέλει καμάρι.

 Πάρτε πόζα μακαρίτη που όλοι οι υποψήφιοι κληρονόμοι ψάχνουν το θησαυρό του. Και να έχετε κάνει και haircut…

 Γύρω από την αφεντομουτσουνάρα σας τραβήξτε και πάλι μια περικοκλάδα. Όταν πουλάει κανείς αέρα πρέπει αν είναι large…

 Εκατέρωθεν της φάτσας σας είναι ο χώρος για τα μηνύματα προς τον παραλήπτη. Αυτά μπορεί να είναι, είτε συμβολικού χαρακτήρα (να φτιάξτε π.χ. το φοίνικα, το πουλί, της 21ης Ιουλίου με την 6η δόση στο ράμφος να βγαίνει μέσα από τα καπνογόνα) είτε φραστικά (Μπένι, τσίμπα ένα ομόλογο για τη σωτηρία της χώρα κλπ)…

Το μπογιάτισμα γύρω- γύρω καθώς και τα υδατογραφήματα ροχάλας, τα αφήνουμε σε εσάς και τη φαντασία σας.

Είστε έτοιμοι να εξοφλήστε. Και τα ρέστα, παγωτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.