# #

26 Σεπ 2011

Ολα τα χε η Μαριορη....


....Το Blackberry τους μάρανε…

thumb
Φαίνεται ότι ως παιδάκια είχαν φάει πολύ ξύλο από τη μαμά τους για να μάθουν να χειρίζονται το Blackberry και δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτό ούτε λεπτό.

 Ο λόγος για 20 στελέχη - συμβούλους, συμβουλάτορες, παρατρεχάμενους - του υπουργείου Περιβάλλοντος, που είναι μέσα στη hi-tech μόδα, την ίδια ώρα που δι­αρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι περικόπτονται οι δημό­σιες δαπάνες.



Η παραγγελία των ...
20 Blackberry στοίχισε στο ΥΠΕΚΑ 4.800 ευρουδάκια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, εάν αναλο­γιστεί κανείς ότι τα χρήματα βγαίνουν από την τσέπη των πολιτών και όχι των 20 στελεχών.
Αλήθεια, με ένα καρτοκινητό δεν θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους; Κι αν έπρεπε ντε και καλά να διαθέτουν υψηλού επιπέδου κινητό, δεν μπορούσαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους και να προσφέρουν στην πατρίδα, για την οποία τόσο κόπτονται;

πηγη


Αντε να με πεισεις εμενα, οτι εσυ και οι παρατρεχαμενοι νοιαζονται για την οικονομια...για την Ελλαδα... Η ξεφτιλα σας δεν γνωριζει ορια.....Και αναρωτιεστε γιατι σας βριζουν ...σας πετανε αυγα....
σας φτυνουν....
Μα τοσο χοντροπετσοι ειστε ???


Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.