# #

28 Σεπ 2011

«Κάτω τα χέρια από τη Σπείρα, μουλάρια... Πήραμε πολύ λιγότερα από όσα θα 'πρεπε για την προσφορά μας»!!!!


Σταμάτης Κραουνάκης- Η «σπείρα» και τα μουλάρια

thumb
Έντονη συζήτηση γύρω από το όνομα του Σταμάτη Κραουνάκη γίνεται τις τελευταίες μέρες, μετά την αποκάλυψη των 250 χιλιάδων ευρώ που έλαβε η Σπείρα - Σπείρα του από τις κυβερνήσεις Καραμανλή για απασχόληση ανέργων...

Είναι γενικά γνωστό ότι πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες πηγαίνουν συχνά χέρι - χέρι με την εξουσία και τους εκπροσώπους της.



 Οι καιροί, όμως, έχουν αλλάξει, και όλοι κρινόμαστε για...
όλα.
 Οι δηλώσεις που έκανε ο συνθέτης στην Ελευθεροτυπία, αλλά και αυτά που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, καταδεικνύουν ότι βρίσκεται σε θέση άμυνας προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα χρήματα που πήρε με έντονο και άκομψο τρόπο:

«Κάτω τα χέρια από τη Σπείρα, μουλάρια» έγραψε στη σελίδα του, ενώ σημειώνει, σαν να μην έχει καμία συναίσθηση της κατάστασης που βιώνει η χώρα:

 «Όποιος τα βάζει με τη Σπείρα να ξέρει ότι ρημάζει εκκλησία. Δεν μασάμε. Πήραμε πολύ λιγότερα από όσα θα 'πρεπε για την προσφορά μας».

Προφανώς ο αμετροεπής πλην ταλαντούχος συνθέτης θεωρεί ότι το κράτος του «χρωστάει» και ότι πρέπει να τον χρηματοδοτεί πλουσιοπάροχα. Κατά τα άλλα προ καιρού δήλωνε Αγανακτισμένος και έγραφε και τραγούδι για τους συγκεντρωμένους του Συντάγματος…

πηγη

2 σχόλια:

  1. Την ώρα που το 99,99% του λαού πεινάει, καλά θα κάνει αυτή η χοντρή κουράδα να μη προκαλεί.
    Λεφτά του Ελληνικού λαού του δώσανε.
    Τα δικά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειχε αυτος μια...σκασιλα!!! Οταν θ αρχισουν να φορολογουν και τις...κουραδες που λες, τοτε θα πονεσει, γιατι θα πληρωσει πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.