# #

23 Ιουλ 2015

Αλέξη....Έκανες παραπονάκια στην φίλη σου για την συμπεριφορά των Γερμανών στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας ΑΜΕΑ? Δεν έπαιξε σε κανένα κανάλι η είδηση...

Απίστευτο: 
"Δεν "πέρασαν" καν την κάρτα από το μηχάνημα όταν έμαθαν ότι είμαστε Ελληνες" 
Πρωτοφανείς διαστάσεις, λαμβάνει το θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Ράδιο Κρήτη το βράδυ της Τρίτης, για τον Γολγοθά της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας ΑΜΕΑ, η οποία πήγε στη Γερμανία για να συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά έμεινε... να περιμένει ώρες στο αεροδροόμιο της Στουτγκάρδης!
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βαρβεράκης μαζί με τις δύο Κρητικές παραολυμπιονίκες, Αδαμαντία Χαλιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη και τη γιατρό της ομάδας Γιάννα Παπαγιάννη, κατήγγειλαν στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ότι καμία γερμανική εταιρεία δεν έκανε δεκτές τις..
ελληνικές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες!
Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη, σήμερα το πρωί, ο κ. Βαρβεράκης, δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τις κάρτες, το αυτοκίνητο που θα μετέφερε τις αθλήτριες ήταν πληρωμένο, δεν υφίστατο κανένα θέμα, ωστόσο οι υπάλληλοι των εταιρειών στις οποίες απευθύνθηκα, δεν έκαναν καν τον κόπο να "περάσουν" τις κάρτες από το μηχάνημα (POS), μόλις άκουσαν ότι επρόκειτο για την ελληνική αποστολή! "Λυπούμεθα η κάρτα σας δεν είναι δεκτή", ήταν η πανομοιότυπη απάντηση!
"Είναι ντροπή να μας φέρονται έτσι, ωστόσο εμείς θα κερδίσουμε τους αγώνες για να τιμήσουμε την πατρίδα μας", είπε ο κ. Βαρβεράκης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης ενημερώθηκε για το θέμα από το Ράδιο Κρήτη και παρενέβη, μάλιστα σήμερα συναντάται με τους κ.κ. Μάρδα και Κοντονή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό θέμα, το οποίο μπορεί να έχει προεκτάσεις και για άλλους Ελληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό. 
Σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων του Ηρακλείου κ. Μαράκης, είπε ότι θα διαμαρτυρηθεί στην πανευρωπαϊκή ομοσπονδία.
 http://www.ekriti.gr/

1 σχόλιο:

  1. Καλοκαιρι 1971 στον κηπο ενος σπιτιου εξω απο το Μοναχο και κοντα στο μεγαλο μπαρμπεκιου του DACHAU ο Αμερικανος γαμπρος του σπιτονοικοκυρι μου μου ειπε¨
    Φιλεμου μην παρασυρεσε απο τα παρακαλω και τα ευχαριστω των Γερμανων διοτι
    αυτοι ειναι λυκοι εξημερωμενοι που μολις μυρισουν αιμα ξαναγριευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.