# #

23 Ιουλ 2015

Ούτε κωλοτούμπα, ούτε χρεοκοπία! Άνοιξε τρίτος δρόμος!



“Φοβού τους Δαναούς... στα άκρα ωθούμενους”!

Θα ήταν μία συμβουλή που θα έδινα (αν είχα τη δυνατότητα) στους δανειστές/δυνάστες μας που φαίνεται πως κανένα δίδαγμα δεν έχουν αποκομίσει από την Ιστορία, αρχαία και πρόσφατη, σχετικά με τη στάση της Ελλάδας, όταν βρίσκεται σε μεγάλα σταυροδρόμια της Ιστορίας, στα οποία χαράσσονται οι επιλογές, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά της παγκόσμιας ανθρώπινης κοινότητας.

Παρακολουθούμε αυτές τις μέρες το πώς οι δυνάμεις των “δανειστών” μας, έχουν βάλλει τη Χώρα μας μέσα σε ένα “κάδρο”, στο οποίο υπάρχουν δύο λύσεις, εκ των οποίων η Χώρα πρέπει , πιεζόμενη ασφυκτικά, να διαλέξει τη μία: Συμβιβασμό ή Χρεωκοπία.

Η προπαγάνδα των δυνάμεων αυτών, με οργάνωση χιλιάδων συζητήσεων στα πορτοπαράθυρα της τηλεόρασης, έχει “κλείσει” το μυαλό των Ελλήνων πολιτών να κινείται μεταξύ αυτών των δύο, εξ ίσου καταστροφικών, εκδοχών.
  • Θα συμβιβαστούμε; Xαθήκαμε.
  • Θα χρεωκοπήσουμε; Xαθήκαμε.
Όμως, μόλις προχθές, χάριν των πρωτοβουλιών τής “εξ Αποκαλύψεως” ...Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωσταντοπούλου (πού ήσουνε ρε κοριτσάρα μου, τόσον καιρό;) αποκαλύφθηκε μία μεγάλη Αλήθεια που κρατιόταν φιμωμένη σε επτασφράγιστη φυλακή, με αυστηρά απαγόρευση των κατοχικών δυνάμεων για κάθε επαφή μαζί της.

Ο λόγος που κρατιόταν έτσι φιμωμένη και φυλακισμένη αυτή η Αλήθεια, ήταν διότι, αν δραπέτευε και έβγαινε στο φώς, ανέτρεπε αυτό το κάδρο με τις δύο παραπάνω εκδοχές (όπως και το έχει ήδη ανατρέψει) μετά τα συμπεράσματα της “Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας”, που δημοσιοποιήθηκαν προχθές! 

Συμπεράσματα που τεκμηριώνουν με ακλώνητα στοιχεία ότι το χρέος αυτό, είναι προϊόν απάτης!!!
Χρέος/Απάτη, εξ αιτίας του οποίου η Ελληνική κοινωνία :
  • έχασε τις δουλειές της,
  • αιμορραγεί ακατάπαυστα από την φυγή της νεολαίας της και των επιστημόνων της που τους σπουδάζει με το αίμα της
  • αρρωσταίνει από την ψυχική και σωματική πίεση που φέρνει η ανέχεια
  • πεθαίνει στα Νοσοκομεία από έλλειψη ιατροφαρμκευτικού υλικού,
  • αυτοκτονεί από πληγωμένη υπερηφάνεια που δεν μπορεί να ταϊσει, να ζεστάνει ή να σπουδάσει τα παιδιά της
  • μαραζώνει από το θάνατο της αισιοδοξίας της
  • έχει υποθηκεύσει , άνευ όρων και ανεκκλήτως, όλη την παρούσα και μελλοντική(!!!) περιουσία της
  • είναι καταδικασμένη σε ισόβια απώλεια της Αυτοδιάθεσής της, αφού το Χρέος αυτό είναι “μή βιώσιμο” (που σημαίνει πως δεν μπορεί ΠΟΤΕ να εξοφληθεί) ενώ, μέχρι την εξόφλησή του, έχει παραιτηθεί από κάθε ασυλία της Εθνικής της Κυριαρχίας(!!!)
Μίας διεθνούς απάτης, την οποία “έστησαν” από κοινού, μεγάλες τράπεζες της Γαλλίας, Γερμανίας και Ολλανδίας μαζί με το ΔΝΤ, εν γνώσει του Γαλλο-Γερμανικού άξονα της Ευρωζώνης, προκειμένου οι τράπεζες αυτές να μη χάσουν τα λεφτά τους που είχαν επενδύσει σε (προσοδοφόρα ως τότε) Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, για να μπορέσουν να στήσουν αυτή την απάτη, το ΔΝΤ αναγκάστηκε να αλλάξει το καταστατικό ίδρυσής του και να παρακάμψει (για πρώτη φορά στην ιστορία του!) το “κούρεμα” του Δημόσιου Χρέους, χώρας που εντάσσονταν σε “πρόγραμμά” του, ώστε αυτό να είναι βιώσιμο!

Η απάτη προέβλεπε (και αυτό έγινε) την αγορά των Ομολόγων αυτών από την Ευρ. Κεντρ. Τράπεζα – ΕΚΤ , ώστε να πληρωθούν οι ιδιώτες που κρατούσαν τα ομόλογα, τα ομόλογα να μετατραπούν σε χρέος προς κράτη, και το χρέος να πληρωθεί από τον Ελληνικό Λαό, με εγγυητή τους Λαούς των υπολοίπων κρατών/μελών της Ευρωζώνης.

Έτσι το χρέος της Ελλάδας προς τους ιδιώτες/κατόχους των Ομολόγων της, μετατράπηκε σε δάνειο των κρατών μελών της Ευρωζώνης, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, προς την Ελλάδα (Η σύνοψη της Επιτροπής Αλήθειας για τοΔΧ).

Μετά την (απολύτως τεκμηριωμένη) αποκάλυψη αυτής της τρομερής απάτης της διεθνούς Τραπεζοκρατίας (εκτελεστικού βραχίωνα της “Διεθνούς του Χρήματος”) σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ένα κυρίαρχο κράτος μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του να προχωρήσει μονομερώς, στην αποκήρυξη του χρέους ή στην αναστολή της αποπληρωμής του, χωρίς αυτή η ενέργεια να θεωρείται “αδυναμία πληρωμής”, που οδηγεί σε πτώχευση!!!

Έτσι, η Ελλάδα απαλλάσσεται από αυτό το “Μαύρο Χρέος”, χωρίς να πτωχεύσει.
Οπότε: Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, κάνει τις εξής κινήσεις:
  1. Απαντά στο τελεσίγραφο των “δανειστών”, περίπου ως εξής:
    - Κύριοι, εδώ και τέσσερις μήνες, η Ελληνική κυβέρνηση, προσπαθεί, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα απαράγραπτα δίκια της, να διατηρήσει τις υπάρχουσες διακρατικές ισορροπίες με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, θεωρώντας υποχρέωσή της να μη τις διαταράξει.
    Όμως, έχει γίνει προφανές από την επίμονη στάση σας, ορατή στην παγκόσμια κοινωνία, ότι η στάση αυτή της Ελλάδας, έχει παρεξηγηθεί, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στη διεθνή κοινότητα ως επαίτης, ως αναξιόπιστος εταίρος, ως οκνηρός ζήτουλας.
    Ζητάτε απαιτητικά και εκβιαστικά, ως δανειστές της Χώρας μου (που ποτέ δεν είσασταν, αλλά γίνατε δολίως εν μία νυκτί) την προτεκτορατοποίηση της Χώρας μου και μάλιστα παρουσιάζοντας αυτή σας τη στάση ως Αλληλεγγύη!!
    Με αναγκάζετε, λοιπόν, να καταγγείλλω τα δάνεια αυτά, ως προϊόντα εξαπάτησης τόσο του Ελληνικού Λαού, όσο και των Λαών των κρατών που φέρονται ως “δανειστές της Ελλάδας”, ενώ κατ' ουσίαν δεν είναι.
    Η Ελλάδα, λοιπόν, αποκηρύσσει το χρέος αυτό, ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΘΈΜΙΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ, διακόπτει τις πληρωμές προς εξόφλησή του και επιφυλλάσσεται να απαιτήσει ότι ο Νόμος προβλέπει.
    Ήδη η Χώρα μου κατέθεσε την υπόθεση στα αρμόδια Διεθνή Δικαστήριa.
  2. Προβαίνει,από του βήματος της Βουλής, σε διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό, ενημερώνοντάς τον για την απάντηση που έδωσε η Χώρα στους δανειστές/δυνάστες της, του εξηγεί το τί ακριβώς έχει γίνει (και με ευθύνη ποιών Ελληνικών οργάνων και προσώπων) και τον καλεί σε συστράτευση και επαγρύπνηση.
  3. Διατάσσει εισαγγελική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.
Η απάντηση αυτή (της Ελλάδας) γεμίζει τα πρωτοσέλιδα των μεγάλων εφημερίδων όλου του κόσμου και τις οθόνες των δικτύων παγκόσμιας προβολής, ξυπνώντας, έτσι, τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της παγκόσμιας κοινωνίας, γεγονός που αποτελεί την πρώτη (και καίρια) μαχαιριά στον εχθρό της Δημοκρατίας που έχει εφορμήσει για να την πνίξει, ύπουλα, τη “Διεθνή του Χρήματος”.

Η Ελλάδα, παραμένει στο Ευρώ και στην ΕΕ με όλα τα δικαιώματα που έχει, απαιτεί (και κανένας δεν μπορεί να της το στερήσει) το μερίδιό της από την “πίττα” των δισεκατομμυρίων που έχουν εγκριθεί για την ανάπτυξη της Ευρωζώνης και το μόνο που μένει είναι να εφαρμόσει αμέσως ένα πραγματικά αναπτυξιακό σχέδιο, που δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με οτιδήποτε του παρελθόντος.
Ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα φέρει πίσω όλα τα ξενιτεμένα μυαλά και θα προσφέρει έδαφος στην έμφυτη δημιουργικότητα του Έλληνα που την ευνούχισε η κομματοκρατία.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, χαμογελά !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.