# #

22 Ιουλ 2015

O Αλέξης Τσίπρας,κρύφτηκε κάτω από την φούστα του Μεϊμαράκη, μέσα στο βρακί του Ποτάμι και στην αγκαλιά της αυτοδημιούργητης συνταξιούχας κυρα-Φώφης.

Τι είναι ο Τσίπρας; Ποιος είναι;

GIBSON

Έχει ανάψει η συζήτηση για την μνημονιακή μετάλλαξη του Αλέξη μέσα στις δύο τελευταίες βδομάδες. 
Άλλοι πιστεύουν πως του έκαναν μάγια. 
Άλλοι πως τον άλλαξαν με τον σωσία του και τώρα τον κρατούν φυλακισμένο στα υπόγεια της Καγκελαρίας και τον βασανίζουν, βάζοντάς του βραστά αυγά κάτω από την μασχάλη.
Άλλοι πάλι δοξάζουν τον θεό που ο Τσίπρας την έφερε στον παράφρονα Σόιμπλε που απειλούσε την Ελλάδα με Grexit.
Άλλοι πιστεύουν ότι ο Τσίπρας έχει κρυφό σχέδιο «εξόδου της χώρας από το ευρώ» και πως ό,τι συμβαίνει τώρα αποτελεί ένα απλό βήμα της διαδικασίας καταστροφής των ξένων.
Άλλοι –οι περισσότεροι– θεωρούν ότι ο Τσίπρας δεν είναι απλά ένας κοινός ..
προδότης του λαού και των αγώνων της Αριστεράς αλλά ένας επικίνδυνος αριβίστας, ένας αδίστακτος πολιτικός αλήτης που αντιπροσωπεύει το τέλος της περιόδου της μεταπολίτευσης.
Στο πρόσωπο του καθρεφτίζονται όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας γενιάς πολιτικών που μαύρισαν την ιστορία του τόπου μας, κατέστρεψαν τις ζωές μας και υποθήκευσαν τις ζωές των παιδιών μας για πάρα πολλά χρόνια.
Ο ίδιος ο Τσίπρας, σήμερα πρόσθεσε δυο-τρεις πινελιές στην εικόνα του λέγοντας ή δηλώνοντας τα παρακάτω:
· Οι συνταξιούχοι να λένε κι ευχαριστώ γιατί αν οι συντάξεις τους δίνονταν σε δραχμές «δεν θα πέρναγαν τρεις ημέρες» και φυσικά δεν θα έβγαζαν τον μήνα όπως συμβαίνει σήμερα.
· Οι αμφισβητίες «να μη κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής»
Υπενθυμίζω ότι ο Αλέξης Τσίπρας κρύφτηκε πίσω από ένα δημοψήφισμα το οποίο, όταν δεν του βγήκε όπως το περίμενε, το πέταξε με χαρακτηριστική ευκολία στον κάλαθο των αχρήστων και μετέτρεψε το βροντερό «ΟΧΙ» σε συναινετικό «Ναι».
Υπενθυμίζω επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας, την επομένη του «ατυχούς» για τις επιδιώξεις του δημοψηφίσματος καθώς και την επομένη της συμφωνίας με τους Γερμανούς για το ξεπούλημα της πατρίδας και του λαού, κρύφτηκε κάτω από την φούστα του Μεϊμαράκη, μέσα στο βρακί του Ποτάμι και στην αγκαλιά της αυτοδημιούργητης συνταξιούχας κυρα-Φώφης.
Παραπάνω λόγια για αυτό το σκουλήκι της πολιτικής που θυμίζει τις «ένδοξες» μέρες της Κ.Ε του ψευτο-ΚΚΕ που είχε φτιάξει η ασφάλεια του Μανιαδάκη, δεν χρειάζονται.
Αν κάποιος θέλει να διαβάσει μια αληθινά ανθρώπινη και ακριβοδίκαιη κριτική για αυτό το πολιτικό υποκείμενο, δεν έχει παρά να κοιτάξει ή να ξανακοιτάξει- το τελευταίο κείμενο που έστειλε ο φίλος Μαθηματικός από την Ζάκυνθο σε σένα Πιτσιρίκο: Θρηνούμε μα δεν προσκυνούμε. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.
Απλά, όταν ξανασκεφτόμαστε την συμπεριφορά του Τσίπρα και της κλίκας του, να μην ξεχνάμε να φέρνουμε στο μυαλό μας τα παραπάνω λόγια του William Gibson.
Η ζωή θα προχωρήσει μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί, όσες καθυστερήσεις κι αν κάνουνε.
Ο Τσίπρας πολύ σύντομα θα καταλάβει αυτό που λέει ο λαός μας πως το πουλί και την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις πολύ πού τα βάζεις.
Κι αυτός δεν πρόσεξε πού έβαλε την υπογραφή του. Δεν πρόσεξε καθόλου.
Το 2012, πολλοί από το κόμμα του ονειρεύονταν για τους τότε πολιτικούς αντιπάλους και νυν συνεργάτες στην ψήφιση των μνημονίων, «νύχτες μαγικές», «ελικόπτερα» και «κρεμάλες στο Γουδί».
Κι όπως δεν έλεγε κι ο Κοέλιο, «αν κάτι το θέλεις πολύ, τότε ολόκληρο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να …σου γ@μήσει το κέρατο».
Φιλιά από την Εσπερία
Υ.Γ. Το video με την ομιλία του απατεώνα στην Λαμία πρέπει να γίνει viral. Να διδάσκεται στα σχολεία, μπας και τους πνίγουν όλους αυτούς από τα 15/μελή, πριν η ανάγκη και η απελπισία τους κάνει πρωθυπουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.