# #

19 Ιουλ 2015

Ζήτωωωωω....



Μείωσαν τις δαπάνες για την Υγεία και αύξησαν το ποσοστό των αυτοκτονιών. 

Όμως κατάφεραν και έσωσαν από τη χρεοκοπία ...
τις τράπεζες.... 


1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.!!!!!
    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

    Ελληνίδες και Έλληνες.
    Μετά από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στη χώρα επιβλήθηκε με το έτσι θέλω, ένα νέο και πρωτόγνωρο καθεστώς διακυβέρνησης.
    Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, επιβλήθηκε ξαφνικά και εντελώς φασιστικά, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να βρισκόμαστε υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.

    Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε το εξής σοβαρότατο.
    Μετά από ένα πραξικόπημα, η κυβέρνηση δεν έχει καμία Συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή, δεν έχει χάσει μόνο την “Δεδηλωμένη”, αλλά και την νομιμότητα της.
    Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Και όταν δεν υπάρχει νόμιμη Κυβέρνηση,
    είναι σαν να μην υπάρχει Κυβέρνηση.
    Αυτό μήπως μας λέει κάτι;
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.
    Προσέξτε για αυτό είναι εξαιρετικά περίπλοκο για να συμβεί και δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα. Συμβαίνει όμως τώρα με την σημερινή “Κυβέρνηση”. Διότι αυτή η “κυβέρνηση”, ενώ φαίνεται να υπάρχει ως “εικόνα” και έκανε και “ανασχηματισμό” ανακατεύοντας “σώβρακα και κιλότες”, μετά από το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που έκανε, έχασε την Συνταγματική της νομιμότητα, με αποτέλεσμα , νομικά κατά το Σύνταγμα, να μην υπάρχει .

    Σαν εικόνα λοιπόν, φαίνεται πως έχουμε Κυβέρνηση, αλλά κατά το Συνταγματικό Δίκαιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος, είναι σαν να μην υπάρχει αυτή την στιγμή Κυβέρνηση.
    Και δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, εκτός φυσικά από δύο τρεις δικούς τους, που τους βάζουν να μιλάνε στα κανάλια και μόνο αυτούς προβάλλουν και αυτοί το αφήνουν στην ….. ερμηνεία που θέλει να δώσει ο καθένας, λες και το Σύνταγμα της χώρας, ερμηνεύεται όπως θέλει και νομίζει ο καθένας. Έφτασαν οι γελοίοι σε σημείο να λένε, πως τώρα δεν χρειάζεται η κυβέρνηση 151 ψήφους, για να έχει την “Δεδηλωμένη”, αλλά ……..120.!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    http://katohika.gr/2015/07/%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1/.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.