# #

20 Ιουλ 2015

Ο κ. Τσίπρας στους 6 μήνες που είναι πρωθυπουργός της χώρας, δεν κυβέρνησε ούτε ένα λεπτό, κατάφερε να αποϊδεολογικοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και επιμένει να θέλει να τον παίρνουμε στα σοβαρά...

kartesios2
Ο κ. Τσίπρας στους 6 μήνες που είναι πρωθυπουργός της χώρας, δεν κυβέρνησε ούτε ένα λεπτό, παρά μιλούσε μόνο για οικονομία, για ευρώ, για grexit, για διάσωση του τραπεζικού συστήματος, για οικονομικούς εκβιασμούς, οικονομικούς συσχετισμούς και «έντιμους» οικονομικούς συμβιβασμούς.
Ο κ. Τσίπρας στους 6 μήνες που είναι πρωθυπουργός κατάφερε να κάνει την Ελλάδα .,..
πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο για την οικονομική της κατάσταση, τα άδεια της ταμεία, τις δόσεις που πλήρωσε και τις δόσεις που δεν πλήρωσε στο ΔΝΤ, για τα συνεχή Eurogroup με θέμα την οικονομική διάσωση της Ελλάδας, τη ρευστότητά της, τη δυνατότητα να ξεπληρώνει τα δανεικά της.
Ο κ. Τσίπρας μετά από 6 μήνες που είναι πρωθυπουργός παλεύει να παρουσιάσει την πρώτη του επιτυχία. Να εξαθλιώσει κι άλλο τους πολίτες ώστε να χορηγήσει χρήμα στις τράπεζες για να μπορούν οι συνταξιούχοι να παίρνουν ολόκληρη τη σύνταξή τους, η οποία σύνταξή τους θα είναι μειωμένη μετά την απώλεια του ΕΚΑΣ, αλλά οι τράπεζες θα είναι ισχυρές. Στο μυαλό τού κ. Τσίπρα αυτό μπορεί να φαντάζει και ως επιτυχία.
Όμως, ο κ. Τσίπρας μετά από 6 μήνες που είναι πρωθυπουργός, δεν κυβέρνησε ούτε ένα λεπτό, παρά μόνο διόριζε κόρες, φίλες, συνεργάτιδες, εξαδέλφες και φίλους των υπουργών του και των προεδρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ταυτόχρονα εγκλώβιζε την πολιτική σε μία οικονομοφασιστική λογική που θέλει το χρήμα να είναι το παν.
Κι αφού κατάφερε να αποϊδεολογικοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει άλλοθι και συγχωροχάρτι στις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις μνημονιακές καταστροφές που έφεραν, να κάνει ένα δημοψήφισμα με οικονομικό ερώτημα το οποίο στη συνέχεια ξεφτίλισε ο ίδιος και πέταξε το μέλλον ενός λαού βορά στους στοιχηματζήδες και στα όρνια των διεθνών χρηματιστηρίων, είπε το αμίμητο «το να είναι κάποιος εξαιρετικός οικονομολόγος δεν σημαίνει ότι είναι και καλός πολιτικός». 
Στη συνέχεια έκανε υπουργό τον Παύλο Χαϊκάλη, στο πρόσωπο του οποίου προφανώς διέκρινε τη στόφα του καλού πολιτικού. Κι επιμένει να θέλει να τον παίρνουμε στα σοβαρά. Πρόβλημά του.

2 σχόλια:

  1. Νά σού εξομολογηθώ καί τήν δική μου πικρή εμπειρία από τόν φυτευτό προθυπουργό σου. Δέν είμαι κομματόσκυλο κανενός απατεώνα, καί δέν έχω πατήσει ποτέ σέ γραφεία βρωμοκομμάτων. Ό προθυπουργός σου πού αντιπροσωπεύει τήν αριστερή σαπίλα, σκάλισε πρίν μερικές ημέρες χαράτσι απλήρωτο από τήν εποχή τών εβραιοναζιστών σαχλαμαροτούρκογλων πού είχα γλυτώσει, προφανώς γιατί ήταν ξεχασμένο. Αυτός λοιπόν πού έσκισε όλες τίς κυλότες καί τά καλσόν, μού έστειλε τό χαράτσι τού πρώτου 3μήνου τού 2013 επαυξημένο μέ προσαυξήσεις καί τόκους. Πές μου τώρα φταίω νά σού πώ εσένα καί στά ζώα πού ακόμα τόν πιστεύουν...........γαμώ τόν φυτευτό προθυπουργό σου, καί όλη τήν εθνοπροδοτική αριστερή σαπίλα πού τόν περιτριγυρίζει? Σύντομα θά έλθετε στην δική μου θέση καί θά προσγειωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλοι γερμανοτσολιαδες, πουλημενοι και δωσιλογοι. ......
    Κρέμασμα από τσιγγελια χρειάζονται
    Τέρμα δεν πληρώνω τιποτα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.