# #

23 Ιουλ 2015

Είναι ο Θηβαίος, ο πιο μαλ@κας "έντεχνος καλλιτέχνης" στην Ελλάδα; (Βίντεο).



Πηγή: kollect.gr

Το ότι οι έντεχνοι καλλιτέχνες είναι από λίγο έως πολύ μαλάκες το ξέρουμε. Άλλοι είναι λίγο μαλάκες σαν τον Αλκίνοο που έκανε ότι μπορούσε για να σωθεί το Μέγαρο Μουσικής με δημόσιο χρήμα αν και είναι ιδιωτικό και από την άλλη έχουμε μαλάκες μεγάλου βεληνεκούς σαν τον Χρήστο Θηβαίο. 
Ο Θηβαίος δίνοντας μια συνέντευξη, με αφορμή κάτι εμφανίσεις που κάνει, στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Θεσσαλονίκης λέει ότι οι στρατιές ανέργων στην Ελλάδα είναι άνθρωποι που κάθονται σπίτι τους πίνοντας φραπέ και περιμένουν το Δημόσιο να τους πληρώσει. Συνεχίζει λέγοντας πως υπάρχουν άπειρες δουλειές που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος άνεργος σήμερα αλλά προτιμά να μην κάνει τίποτα αφού η ονειρική του θέση στην αγορά εργασίας είναι το να είναι διευθυντής τραπέζης.
Εν συνεχεία λέει κάτι μαλακίες για τόσο πόσο πολύ.. δούλεψε για να γίνει αυτός που είναι σήμερα(και τι είναι σήμερα; ο νέος πιο μαλάκας έντεχνος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και μόνο) και μετά αρχίζει τα νεοφιλελέ παραληρήματα περί γεμάτων καφετεριών. Αλλά ως μαλάκας που είναι τον σκασμό δεν τον βγάζει πάει να κράξει την δημοσιογράφο που ενώ έχει πτυχίο χημικού δεν εργάζεται πάνω στο αντικείμενό της αλλά κάνει μη παραγωγική εργασία, εννοώντας πως το ραδιόφωνο και η δημοσιογραφία δεν παράγει πλούτο την ώρα που ο ίδιος γράφει κλάψες για καψουρεμένους κουλτουριάρηδες. Ο Χρήστος Θηβαίος προτείνει: 12ωρο 7ήμερο και με 10 ευρά μεροκάματο και έπειτα μας λέει ότι αυτός και η 5μελής οικογένεια΄του μπορούν να ζουν καθημερινά με 15 ευρώ και πως άμα θέλει μπορεί να ζήσει τραγουδώντας στο δρόμο.

Είπε και άλλες μαλακίες, τις οποίες δεν συγκράτησα. Ο Θηβαίος λέει στην ιστοσελίδα του πως σπούδασε Φιλοσοφία στηΜπολόνια και πως είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο. Φήμες λένε πως δεν πέρασε ποτέ του ούτε ένα μάθημα και πως εδώ και πολλά πολλά χρόνια ο Ουμπέρτο Έκο διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια αλλά στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_802.html                                                                   

2 σχόλια:

  1. Είναι αυτονόητο ότι αυτά που λέει είναι η απόλυτη και μοναδική αλήθεια.Περίεργο. Δεν τον είχα καθόλου σε υπόληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαντηση στον τιλτλο:

    ναι ειναι και οχι μονο τωρα,απο παντα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.