17 Ιουν 2015

Νέα αθλιότητα από τα μνημονιακά παπαγαλάκια...."Ανακάλυψαν" ανύπαρκτο αμερικανικό τελεσίγραφο προς ΤσίπραΑυτή είναι η πληροφορία που μετέδωσε το άθλιο iefimerida...ότι η ελληνική κυβέρνηση πήρε τελεσίγραφο από τους Αμερικάνους για να συμβιβαστεί.
Σε ανάλογο ύφος το newsit, του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου.......


Ποια είναι όμως η πραγματική είδηση;;  Ιδού!

"Σύμφωνα με τις Financial Times, οι δύο άντρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Αμερικανός υπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ένα πραγματικός συμβιβασμός της Ελλάδας με τους δανειστές. Ο Λιου τόνισε ότι μία αποτυχία στις διαπραγματεύσεις θα συνεπάγεται άμεσες δυσκολίες για την Ελλάδα και αβεβαιότητα για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία. Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, κατά την συνομιλία «εκφράστηκε η πρόθεση της ελληνικής πλευράς για γεφύρωση των διαφορών ανάμεσα στις δύο πλευρές». Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ελληνικό ζήτημα μπορεί να επιλυθεί πριν υπάρξουν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία."

Προσπαθούμε να βρούμε το τελεσίγραφο, αλλά μάταια......


Μέχρι και ο ξένος δημοσιογράφος, και όχι τόσο υπέρμαχος των Ελληνικών Θέσεων, Peter Spiegel διέψευσε "ελληνικό παπαγαλάκι" στο twitter!


http://kafeneio-gr.blogspot.com/2015/06/blog-post_593.html#ixzz3dGyo2Ie8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.