# #

17 Ιουν 2015

Κύριοι της κυβέρνησης...Βγείτε και πείτε την αλήθεια για τις βρωμιές τους



Η είδηση ...
"Αν δεν επιτευχθεί σύντομα συμφωνία, η υπομονή πολλών στην Ευρώπη μπορεί να εξαντληθεί", δήλωσε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ (αντικαγκελάριος της Γερμανίας) "Δεν θα αφήσουμε τους Γερμανούς εργάτες και τις οικογένειές τους να πληρώσουν για τις υπερβολικές προεκλογικές υποσχέσεις μιας εν μέρει κομμουνιστικής κυβέρνησης".
 

Ο σχολιασμός ...
Φαίνεται ότι ο εν λόγω "κύριος" θεωρεί τους Έλληνες ηλίθιους, ανιστόρητους και αμνήμονες και προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις. 
Αν βέβαια δεν είναι ο ίδιος "ανόητος" έχουμε την υποχρέωση να του θυμίσουμε ότι οι τυχόν λαθεμένες παλαιές Κομμουνιστικές προθέσεις για τις επιλογές και τις κατευθύνσεις της Χώρας μας λύθηκαν εσωτερικά (με το "δάκτυλο" φυσικά των έξωθεν άσπονδων φίλων μας) με ένα αιματηρό εμφύλιο στα τέλη της δεκαετίας του 40' ο οποίος σε συνέχεια της Γερμανικής κατοχής και θηριωδίας πήγε την Χώρα μας πολλά χρόνια πίσω. 


Εμείς έστω και με αυτόν για εμάς οδυνηρό τρόπο ...

"λύσαμε" τα δικά μας θέματα και δεν βλάψαμε τους γύρω λαούς ενώ αντιθέτως ο Γερμανικός λαός εξέθρεψε, ανέχτηκε και εξήγαγε τον Φασισμό με αποτέλεσμα το αιματοκύλισμα δύο φορές της Ευρώπης και όλου του κόσμου.


Πραγματικά είναι ανήθικο οι διαχρονικοί σφαγείς των Ευρωπαϊκών λαών να ηθικολογούν και να μιλούν για  Κομμουνιστική Κυβέρνηση όταν ακόμα και τώρα οι πρακτικές και οι μέθοδοι της δικής τους κυβέρνησης είναι η νέα μορφή Φασισμού ο οποίος ξεκίνησε με την μετατροπή του Γερμανικού μάρκου σε ... Ευρώ.


Ίσως ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσουμε σε όλη την υφήλιο τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα με εικόνες και βίντεο όλων των βάρβαρων πράξεων αυτού του υπερόπτη λαού εναντίον του Ελληνισμού την Κατοχή και παράλληλα να επισημάνουμε τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούν τώρα για την υποδούλωση των λαών με λαδώματα μέσω των Γερμανικών εταιριών (οι οποίες απαλλάσσονται και από το φόρο για αυτό) σε πολιτικούς και παράγοντες σε όλο το κόσμο.

Κύριοι της κυβέρνησης πριν ήσασταν ένα αμελητέο κόμμα (σε ποσοστά) και για αυτό  δεν σας "εκτιμούσαν" όπως τον γνωστό κ. Μαντέλη για να σας κάνουν "δωράκια" οπότε θεωρώ ότι δεν μπορούν να σας εκβιάσουν προσωπικά. 


Βγείτε λοιπόν και πείτε την αλήθεια σε όλο τον κόσμο και κάντε απαιτητά εδώ και τώρα όλα όσα μας οφείλουν για τις κλεψιές, τις λεηλασίες, τις καταστροφές των υποδομών αλλά κυρίως για τις ανθρώπινες ζωές που αφαίρεσαν την περίοδο της βάρβαρης κατοχής της πατρίδας μας από αυτούς.
 
Και αν αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε το ηθικό και το δίκαιο έχουμε την υποχρέωση να αναδείξουμε την διαχρονική βαρβαρότητα, την υποκρισία και την γαιδουριά που τους χαρακτήριζε και τους χαρακτηρίζει!!!

 Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.