19 Ιουν 2015

Βαρουφάκης-Μέρκελ... «Bild»:«Αυτά τα δύο πρόσωπα τα λένε όλα»

Δείτε το φλεγματικό χιούμορ των Μερκελιστών...

 Θέμα:
«Αυτά τα δύο πρόσωπα τα λένε όλα» είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» η οποία φιλοξενεί δύο φωτογραφίες, τη μία δίπλα στην άλλη, με την Καγκελάριο της Γερμανίας από τη μια και τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών από την άλλη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δείχνει να ...

χαμογελά διάπλατα, ενώ η Άνγκελα Μέρκελ διατηρεί το διάσημο στρυφνό ύφος της, δείχνοντας ιδιαίτερα προβληματισμένη.«Δύο πρόσωπα, δύο ιστορίες…» γράφει η γερμανική εφημερίδα η οποία περιγράφει την εμφάνιση και παρουσία του υπουργού Οικονομικών στο Eurogroup καθώς και της Καγκελάριου της Γερμανίας, χθες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη γερμανική βουλή.

Ο κ. Βαρουφάκης περιγράφεται ως γελαστός, χαλαρός και σε καλή διάθεση ενώ η κ. Μέρκελ ως σοβαρή, πιεσμένη και απελπισμένη.

«Η φωνή της Άνγκελα Μέρκελ ήταν σοβαρή, σπασμένη. Γνωρίζει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν θα υποχωρήσει… Η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου –εξαπατημένη από έναν γελαστό Έλληνα».

Στη συνέχεια περιγράφεται ο κ. Βαρουφάκης: «Σκούρο κοστούμι, ανοιχτό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, montblanc στυλό στην τσέπη… Για αυτόν είναι ξεκάθαρο: Πρέπει να μετακινηθεί η Ευρώπη… Ο Βαρουφάκης μπαίνει αδιάφορα στην αίθουσα συνεδριάσεων, είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα πληρώσει η Ευρώπη. Σίγουρα…» καταλήγει με ειρωνική διάθεση το δημοσίευμα.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.