# #

17 Ιουν 2015

"Οι φασίστες της Χ.Α για να κρύψουν το δολοφονικό τους πρόσωπο, δίνουν το αίμα μόνο για Έλληνες"




    Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Πιερίας τη βράβευση, από τη διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, της φασιστικής Χ.Α., με το πρόσχημα οτι έδωσε αίμα. Η ενεργεία αυτήν προσβάλλει βάναυσα τους χιλιάδες νεκρούς που έπεσαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο πολεμώντας τους φασίστες κατακτητές .

Πρόκειται για μια ενέργεια επαίσχυντη με στόχο να εξωραΐσουν το ναζιστικό, φασιστικό, εγκληματικό αυτό μόρφωμα, που βαρύνεται με τη δολοφονία του Παύλου Φύσα, τη δολοφονική επίθεση στους 9 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, τις δολοφονικές επιθέσεις εκατοντάδων μεταναστών με θύματα. 

Η βράβευση γίνεται σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη η δίκη του..
φασιστικού μορφώματος της Χ.Α. και γεννά πολλά ερωτηματικά για τους στόχους των διοργανωτών, αλλά και για όσους την ανέχτηκαν.

Η ενεργεία αυτήν έγινε μάλιστα με την παρουσία ανθρώπων εκλεγμένων στην τοπική διοίκηση χωρίς να αντιδράσουν και φέρουν σοβαρές ευθύνες γι’ αυτό. Το φασιστικό μόρφωμα της Χ.Α. με την ανοχή των θυλάκων στον κρατικό μηχανισμό, προσπαθεί να σηκώσει ξανά κεφάλι. Με την ιδεολογία της σπέρνει το μίσος μεταξύ των ανθρώπων με διαφορετική εθνότητα, διαφορετικού χρώματος, διαφορετικού θρησκεύματος, το μίσος ανάμεσα στους λαούς. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι φασίστες της Χ.Α για να κρύψουν το δολοφονικό τους πρόσωπο, δίνουν το αίμα μόνο για έλληνες. Μοιράζουν τρόφιμα μόνο για έλληνες, δηλαδή τα θύματα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Η φασιστική Χ.Α. είναι ο θύλακας και γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού. Είναι το μακρύ χέρι της αστικής εξουσίας, για να τσακίζουν το λαϊκό κίνημα, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου και, όσοι δίνουν χέρι βοήθειας έχουν σοβαρές ευθύνες.

Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα, ξέρουν και μπορούν να ξεσκεπάσουν τους στόχους των φασιστών της Χ.Α.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - Π.Α.ΜΕ. ΠΙΕΡΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.