# #

28 Σεπ 2011

Μα... είναι και ο Martin Feldstein του ΚΚΕ;





Ναι, καλά! Τα αυτιά μας δεν ακούνε όσα εδώ και ένα χρόνο λαλεί μας ο Δημήτρης Καζάκης, επειδή είναι λέει του ΚΚΕ.

Μα είναι του ΚΚΕ και ο Martin Feldstein, καθηγητής Οικονομικών του Harvard στις ΗΠΑ [1]; Ή μήπως δεν λαλεί ακριβώς τα ίδια που λαλεί και ο Καζάκης εδώ και ένα χρόνο;

Τα ίδια λένε και ο Feldstein και ο Καζάκης. Διότι υπάρχει άμεση Ανάγκη γιά μία άμεση μεταμόρφωση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα [2], ώστε:

α) Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, της θεσμισμένης σε Δῆμο (Dēmos) πεπαιδευμένων πολιτών ελληνικής κοινωνίας, η οποία, ως εκ τούτου, καθίσταται εντολέας του όλου πολιτικού συστήματος, με την εκάστοτε κυβέρνηση αμέσως ανακλητών αρίστων να πράττει μόνον ως εντολοδόχος της ελληνικής κοινωνίας.

β) Η ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης και της άμεσα θεσμισμένης ΑΟΖ/EEZ (http://www.lygeros.org/lygeros/7747-gr.html καιhttp://www.lygeros.org/lygeros/7878-gr.html), να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, του ελληνικού λαού.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όπως ο Feldstein και ο Καζάκης, έτσι ακριβώς μας τα έχουν πει χιλιάδες φορές και ο Noam Chomsky, και ο Robert Alan Dahl and ο Howard Zinn!

Στις 11 Νοεμβρίου 2011 θεσμοθετείται ο Δῆμος (Dēmos) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, πεπαιδευμένων με αγωγή στην πολιτειότητα! Έχει μπεί τούτο στην ημερήσια διάταξη της σύμπραξης των ετερόκλητων ελληνικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων ή περιμένουμε τον σύλλογο ‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ’ [3] να σώσει τον ελληνικό μας κόσμο απ’ τον επερχόμενο χαμό στο ίσιωμα;



Ευοί Ευάν Ελλάδα,

Νικόλαος Κ. Γεωργαντζάς
Καθηγητής Συστημικής Δυναμικής
Πανεπιστήμιο Fordham, Νέα Υόρκη

[1] CNN: Γιατί η Ελλάδα πρέπει να πτωχεύσει
http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/cnn_28.html

[2] Τί είναι χειρότερο; Μία ανύπαρκτη κυβέρνηση ή μία ανύπαρκτη αντιπολίτευση;
http://anarmodios.wordpress.com/2011/09/28/1-427/

[3] Η πρώτη μαζική και οργανωμένη αντίδραση κατά φορολογικών μέτρων στην ιστορία της Ελλάδας...
http://wwwaristofanis.blogspot.com/2011/09/blog-post_1517.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.