# #

22 Δεκ 2010

Τρωγονται τα βελανιδια...?

Ναι, και δεν είστε ζώα όταν τρώτε βελανίδια, όταν τρώτε ζώα μήπως είστε ? Και νομίζετε ότι με το ΔΝΤ θα την βγάλετε καθαρή ? Μάλλον θα σας χρειαστεί σύντομα ! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις άγριες τροφές που μας προσφέρει η φύση. Μέσα στον χρόνο οι διάφοροι πολιτισμοί έμαθαν την διαδικασία να κάνουν ορισμένες τροφές πιο εδώδιμες και εύγεστες τροφές. Πάντοτε διερωτόμουν τι τρώγανε οι πρωτόγονοι πολιτισμοί, ειδικά αν δεν είχαν ανεπτυγμένη γεωργία. Πάντα ρωτούσα τους φίλους μου και τους συγγενείς
«γιατί δεν βλέπουμε μπρόκολα η ντομάτες, σπανάκι, μπιζέλια η κολοκύθια να φυτρώνουν άγρια στα δάση και τα χωράφια ? Από πού ήρθανε ?
Φαντάζομαι ...ότι πολλά από τα μοντέρνα λαχανικά μας αναπτύχθηκαν από τον άνθρωπο από μικρότερες και αφανείς ποικιλίες τις οποίες βρήκανε στην άγρια φύση. Αυτό το ενδιαφέρον με έκανε να αρχίσω να ψάχνω για τροφή στην φύση.

Τα βελανίδια ήταν κάποτε μια από τις βασικές τροφές των Αμερικανών Ινδιάνων. Τα μούλιαζαν σε νερό για να φύγουν οι πικρές τανίνες, τα στέγνωναν και τα άλεθαν σε αλεύρι για να κάνουν το γεύμα τους.
Είδατε τι ωραία μας την φορέσανε με όπλο την νοοτροπία και την άγνοια ? Φάτε λοιπόν τα συμβατικά δηλητηριασμένα τρόφιμα, για να σώσετε την ανύπαρκτη αξιοπρέπεια σας, και σε λίγο θα είναι και μόνο ραδιενεργά με τον κώδικα Alimentarious. Που είναι η Ελληνική εξυπνάδα σας ? Καταντήσατε, άρρωστα κουφάρια  ? Χαιρετίσματα !

περισσοτερες  λεπτομερειες στο...μπλογκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.