# #

25 Δεκ 2010

Λίστα 1.991 Ελλήνων με καταθέσεις στην Ελβετία...Συνελληνες, ειχε δικιο ο Παγκαλος,τωρα θα μας πιασουν ολους!!!Εμας,ντε, που τα φαγαμε!!!



Θησαυρό πολλών δισ. ευρώ που αρκεί για ανακαλυφθούν αρκετά από τα ελλείμματα του δημοσίου χρέους 350 δισ. κρύβει λίστα με τα ονόματα 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών.


Σύμφωνα με το Παρόν της Κυριακής, στην περίφημη «λίστα Falciani» υπάρχουν και τα ονόματα Γερμανών, Ιταλών και Γάλλων με τις αντίστοιχες κυβερνήσεις να ζητούν τα στοιχεία των καταθετών ενώ από ελληνικής πλευράς δεν έχει γίνει κάποια ανάλογη κίνηση είτε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης είτε από το Υπουργείο Οικονομικών...




Η «λίστα Falciani» πήρε το όνομα της από το όνομα του υπαλλήλου που εργαζόταν στη συγκεκριμένη τράπεζα και κατάφερε να σπάσει τους κωδικούς και να πάρει τη λίστα.

Όπως έχει ανακοινωθεί, 9.000 λογαριασμοί ανήκουν σε Γάλλους, 7.000 σε Ιταλούς και οι υπόλοιποι 8.000 σε Γερμανούς, Λουξεμβούργιους και Έλληνες.

Κύκλοι, μάλιστα, που έχουν… γεύση του μεγέθους των καταθέσεων των 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών επισημαίνουν ότι έτσι και εντοπιστούν και καταβληθεί ο φόρος νομιμοποίησης,το ποσό που συγκεντρώνεται αγγίζει το ύψος των δανείων που παίρνει η χώρα σε δόσεις από την τρόικα…

πηγη

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.