# #

25 Δεκ 2010

Διακήρυξη της Ε.Ο. «Μαχητές των Πόλεων»...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ..!

Την 27η Νοεμβρίου 2010 συστήθηκε Επαναστατική Οργάνωση με το όνομα οι Μαχητές των Πόλεων.
Σύμφωνα με το καταστατικό, τα ιδρυτικά στελέχη, οι Πολέμαρχοι, αφού ορκιστήκαμε στα ιδεώδη της οργάνωσης, εκλέξαμε ως αρχηγό μας, τον Τιμωρό.
Δεν ανήκουμε σε πολιτική παράταξη, ούτε έχουμε διασύνδεση με άλλες υπάρχουσες οργανώσεις. Δεν είμαστε τρομοκράτες, όπως θα μας αποκαλέσουν οι φαύλοι πολιτικοί και η καθοδηγούμενη δημοσιογραφία, αλλά Επαναστάτες.
Δεν κατατάσσουμε την οργάνωσή μας στην κλίμακα της «Δεξιάς / Αριστεράς».
Δεν είμαστε εθνικιστές ούτε ρεαλιστές, αλλά Επαναστάτες.
Εμάς δεν θα μας δείτε να φοράμε κουκούλες ή αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλλά θα βάψουμε το πρόσωπό μας με τα πολεμικά χρώματα της παραλλαγής. Δεν θα μείνουμε για πάντα κρυμμένοι, ως ανώνυμοι εκτελεστές της οργάνωσής μας, αλλά σύντομα θα μάθετε ποιοί είμαστε, γιατί επανάσταση χωρίς επώνυμους ηγέτες δεν γίνεται.
Οι πράξεις μας, ως τιμωροί, θα ξεσηκώσουν και άλλους πολίτες, αυτούς που νιώθουν καθημερινά την αδικία και με σύμπνοια μα και με οργή, θα αναλάβουν με την καθοδήγησή μας νέους στόχους.
Θα ξεκινήσουμε με λίγα λόγια αυτό που πάντα φοβόσασταν, τον Πόλεμο των Πόλεων. Εναν πόλεμο που θα εξαπλωθεί ως ντόμινο παγκοσμίως από τους Μαχητές των Πόλεων, όλων των εθνών.
Η οργάνωσή μας έχει διασυνδέσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και σύντομα θα δείτε τη παγκόσμια δύναμή μας. Στο Λονδίνο οι φοιτητές εξεγέρθηκαν, σειρά έχει η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και άλλες χώρες. Η φωτιά άναψε, η μάχη ξεκινάει, ο πόλεμος σιγοβράζει.
Οι Μαχητές των Πόλεων γεμάτοι οργή, ξεκινούν από σήμερα τον αγώνα, με πάθος, με πίστη, μα πάνω από όλα από ανάγκη, καθώς τα πόδια μας λυγίζουν από τα βάρη που μας βάζουν καθημερινά τα ανθρωπάκια που καπηλεύτηκαν την οικονομική ένωση της Ευρώπης.
Οι Μαχητές των Πόλεων σηκώνουμε το λάβαρο της επανάστασης και κηρύσσουμε τον πόλεμο ...
στους επίορκους και στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζουν σε βάρος μας, με την σύμπραξη όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών κομμάτων.
Εχθροί μας είναι το σύνολο του πολιτικού κόσμου, τα τραπεζικά ιδρύματα, το χρηματιστήριο, τα καθοδηγούμενα Μ.Μ.Ε. ο διεφθαρμένος κρατικός μηχανισμός, η Δικαιοσύνη, τα καρτέλ των ντόπιων και ξένων εταιριών που διακινούν τα αγαθά και τις υπηρεσίες, το Δ.Ν.Τ. και η διεθνής πολιτική της υφαρπαγής του πλούτου των εθνών.
Πρώτος στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, στη χώρα που την γέννησε. Καλούμαστε κάθε 4 χρόνια να αποφασίσουμε ποιοι θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας και αυτοί καλυπτόμενοι πίσω από την ψήφο μας, κυβερνούν ως μονάρχες, καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας.
Μην απορείτε λοιπόν για την μεγάλη αποχή. Οι πολίτες απέχουμε από τις κάλπες γιατί απαξιώνουμε το πολιτικό σύστημα που μας επιβάλετε. Το 45% των πολιτών που δεν ψήφισαν, μαζί με περισσότερους ακόμη, θα δείξουμε ανοχή μόνο στην τιμωρία σας.
Αυτή τη στιγμή το χειρότερο για το έθνος μας είναι ότι απλώς αυτοδιαχειριζόμαστε, κάτω από τους σύγχρονους κατακτητές της Τρόικας.
Επόμενος στόχος μας είναι η έξοδος από το Μνημόνιο και η επανασύσταση της οικονομίας. Η πολιτική λιτότητας, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς όραμα, χωρίς φως πίσω από το τούνελ, οδήγησε την Ελληνική οικονομία σε μαρασμό, με καταστροφικές συνέπειες για την Ελληνική κοινωνία.
Χάνουμε τις δουλειές μας, κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας, χρωστάμε στους προμηθευτές μας, στις τράπεζες, στο δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία.
Δεν έχουμε να ταΐσουμε τις οικογένειές μας, χάνουμε τα σπίτια μας και ξέρουμε πολύ καλά ότι παρ’ όλες τις θυσίες που καλούμαστε να κάνουμε, η χώρα τελικά θα πτωχεύσει.
Δεν φάγαμε εμείς τα λεφτά, ούτε εμείς συμβάλαμε στην κακή διαχείριση της χώρας. Εσείς φάγατε τα χρήματά μας στο χρηματιστήριο, εσείς τζογάρατε τα χρήματα του δημοσίου, εσείς στηρίξατε τις τράπεζες με τα ψεύτικα παρατραπεζικά τους υποπροϊόντα, εσείς τα παίρνετε από την SIEMENS, τον Κόκκαλη, τον Λάτση τα MALL και από άλλους πολλούς εθνικούς προμηθευτές.
Μειώνουμε τους μισθούς μας, με την φτηνή δικαιολογία να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις. Αφού όμως ο καταναλωτής δεν έχει πια αγοραστική δύναμη, πως να επιβιώσει ο επιχειρηματικός κόσμος;
Βάλατε φόρους παντού, αυξάνετε συνεχώς το Φ.Π.Α. και το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ η τρύπα του ελλείμματος παραμένει, η αγορά ασφυκτιεί.
Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, αν δεν κινηθεί η αγορά, αν δεν βάλουμε χρήματα στην τσέπη μας, δεν πρόκειται να πάρετε τίποτα. Δεν σας είναι άγνωστο το ρητό, «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος», αλλά επιβάλετε πονηρή και πανούργα πολιτική.
Το κακό σε μια οικονομία είναι ο πανικός, που προέρχεται από την ανευθυνότητα και την ανικανότητα της κυβέρνησης, το χειρότερο όμως από όλα είναι το σοκ της επικείμενης πτώχευσης, που έχετε ήδη προσχεδιάσει.
Αφού δεν καταλάβατε την λαϊκή ετυμηγορία και δεν παραιτείτε το σύνολο των πολιτικών, αφού δεν έχετε όραμα και λύσεις, τότε θα λάβετε άμεσα το μήνυμά μας, την τιμωρία.
Θα χτυπήσουμε την πολιτική του διαίρειν και βασίλευε που εφαρμόστηκε από όλους σας, που μας οδηγήσατε να χωριστούμε σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, σοσιαλιστές, σε εμφύλιους, και όλα αυτά για να μη βλέπουμε την λεηλασία, τόσο σε ήθος όσο και σε πλούτο, που διατελείτε καθημερινά σε βάρος μας.
Οι Μαχητές των Πόλεων θα φέρουν την επανάσταση και θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, μόνο όταν η χώρα μας γίνει ξανά ο φάρος της δημοκρατίας στο σύγχρονο περιβάλλον της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.
Η δράση μας θα είναι πολυδιάστατη. Θα χτυπάμε στόχοους στρατηγικής σημασίας, μέχρι να υπάρξει εκ μέρους σας υποταγή στις απαιτήσεις του συνόλου.
Η οργάνωσή μας δεν θα προβεί ποτέ σε ενέργειες κατά της ζωής και της περιουσίας πολιτών.
ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
• Την άμεση παραίτηση όλων των επίορκων της πολιτικής σκηνής, εδώ και τώρα και την δήμευση της περιουσίας τους.
• Την έξοδό μας από το μνημόνιο του Δ.Ν.Τ., το πάγωμα του εξωτερικού χρέους της Ελλάδος και την απέλαση κακήν κακώς από την χώρα μας, όλων των μελών του Δ.Ν.Τ.
• Την τιμωρία όλων όσων υποστήριξαν ότι η υπαγωγή μας στο Δ.Ν.Τ. ήταν το αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας, για την κάλυψη των τρεχουσών οικονομικών αναγκών της χώρας και όχι η μετατροπή του διεθνούς χρέους μας σε ληστρική επιδρομή της δημόσιας περιουσίας μας.
• Την τιμωρία όλων όσων συνυπέγραψαν το μνημόνιο, ή αντιστάθηκαν σε αυτό χωρίς σθένος και συμμετέχουν στις αποφάσεις για μειώσεις των μισθών.
• Την τιμωρία όλων όσων μετείχαν στα μεγάλα σκάνδαλα, αλλά και όλων όσων πλούτισαν εκμεταλλευόμενοι την πολιτική τους ισχύ.
• Την τιμωρία όλων όσων έχουν σπαταλήσει χρήματα του δημοσίου, από κακή τους διαχείριση.
• Την τιμωρία της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.
• Την τιμωρία των εφοριακών υπαλλήλων που θα προβούν σε κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς, οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχεία πολιτών.
• Την τιμωρία των τραπεζικών υπαλλήλων που θα προβούν σε κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς, οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχεία πολιτών.
• Την τιμωρία των δικηγόρων και συμβολαιογράφων που θα προβούν σε κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς, οποιουδήποτε στοιχείου πολιτών εκ μέρους του δημοσίου και των τραπεζών.
• Την τιμωρία των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ που θα προβαίν ουν σε διακοπή κοινωφελών παροχών σε πολίτες, λόγω χρεών αυτών.
• Την δίωξη των καρτέλ και την μείωση των τιμών των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.
• Την μείωση των τιμών των υπηρεσιών των ΔΕΚΟ.
• Την μείωση των φόρων, του Φ.Π.Α. και των εδικών φόρων κατανάλωσης.
• Το χάρισμα των χρεών των πολιτών από τις τράπεζες, από το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς, ώστε δικαίως να δοθεί σε όλους η δυνατότητα μιας «νέας αρχής». Η κατάσταση αδυναμίας των πολιτών για εξόφληση των υποχρεώσεών τους, είναι υπαιτιότητα της πανούργας πολιτικής που εφαρμόσατε τις τελευταίες δεκαετίες, με σκοτεινό σκοπό να μας τα πάρετε όλα.
• Την αμοιβή των εργαζομένων, που θα τους μειωθεί ο μισθός με μετοχές των εταιριών που εργάζονται.
• Την αποχή της Αστυνομίας από ακραία συμπεριφορά κατά των πολιτών και ειδικά κατά των Μαχητών των Πόλεων. Σημειώνουμε εδώ ότι οι Αστυνομικοί δεν είναι ιδεολογικός μας στόχος, αλλά αντιθέτως ζητούμε και από αυτούς να συμπορευτούν στο έργο μας, είτε δείχνοντας ανοχή όταν βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, είτε να συμπράξουν με τους πολίτες όταν δεν είναι σε υπηρεσία.
Έλληνες αντισταθείτε
Η μεγάλη αποχή από την ψήφο, ήταν αυθόρμητη αντίδραση των σκεπτόμενων πολιτών, σε αντίθεση με τα λεγόμενα, ότι οι Έλληνες πολιτικά κοιμάται.
Αφού καταλάβαμε ότι οι περισσότεροι από εμάς αντιδράσαμε στο υπάρχον πολιτικό κατεστημένο, ήρθε η ώρα την άποψή μας να την εκφράσουμε και με πράξεις.
Πρέπει όλοι μας να κινητοποιηθούμε, να αντισταθούμε, να επαναστατήσουμε.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι χωρίς εμάς, αυτοί δεν έχουν καμιά υπόσταση.
Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τους άχρηστους, τους φαύλους, τους προδότες.
Να θυμόμαστε στις δύσκολές στιγμές που θα έρθουν, ότι χωρίς την στήριξή μας δεν υπάρχει κράτος, χωρίς την εργασία μας δεν υπάρχει οικονομία, χωρίς τα χρήματά μας υπάρχουν τράπεζες, αλλά και χωρίς κοινό μέτωπο δεν γίνεται αγώνας και χωρίς κοινό αγώνα δεν υπάρχει Δημοκρατία.
Συμπολίτες που συμμερίζεστε τα ιδεώδη μας και τις αγωνίες μας, συμπορευτείτε μαζί μας.
Διαδηλώστε, απεργήστε, διαμαρτυρηθείτε, αλλά κάτω από μία κοινή σημαία, την Ελληνική. Ξεχάστε τα υπόλοιπα χρώματα. Κάψτε τις σημαίες της διχόνοιας που μας χωρίζουν.
Που είναι οι εργατοπατέρες τώρα που τους χρειαζόμαστε; Ποιοί εθνοπατέρες αγωνίζονται για τα συμφέροντά μας, για να μην μας μειώσουν το μισθό ή την σύνταξη, ποιες τράπεζες στηρίζουν τις επιχειρήσεις μας που κινδυνεύουν να κλείσουν με περαιτέρω επιπτώσεις όπως σφράγισμα επιταγών, black list, φυλακή και πλειστηριασμούς; Κανείς τους.
Αναγκαζόμαστε να διαφυλάξουμε την Δημοκρατία, γιατί η διαφθαρμένη πολιτική δεν θέλει να αλλάξει το σύστημα, ένα σύστημα που στηρίζει την πολιτική, εφόσον αυτό κερδίζει παρασιτικά εις βάρος των πολιτών.
Αναγκαζόμαστε να διαφυλάξουμε την Δικαιοσύνη και να γίνουμε ο Τιμωρός, καθώς η δικαιοσύνη σήμερα δεν είναι απλά τυφλή, αλλά διεφθαρμένη και καθοδηγούμενη.
Αναγκαζόμαστε να διαφυλάξουμε την ελευθερία μας, και να αντισταθούμε στο παγκόσμιο πείραμα που θέλουν οι οικονομικά ισχυροί να πράξουν εις βάρος του πιο απείθαρχου, ελεύθερου και δημοκρατικού λαού που πέρασε ποτέ από τα βάθη της ιστορίας της γης, εμάς τους Έλληνες.
Αναγκαζόμαστε να διαφυλάξουμε την ιστορία μας, τα ήθη μας, τα έθιμά μας, τις περιουσίες μας, την ελεύθερη σκέψη μας μακριά από τοποτηρητές.
Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι θα γίνει σε λίγο καιρό από τώρα. Δεν θα κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια αλλά και δεν θα κυκλοφορείτε ασφαλείς την ημέρα…
Χαιρετούμε την κίνηση του Μίκη Θεοδωράκη και την ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών.

http://theoreio.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.