# #

25 Δεκ 2010

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ

Γράφει ο Gianapo

Και βέβαια δεν εννοώ τα αξιαγάπητα πουλερικά με τα οποία προσπαθούν να εκτονώσουν τον λαό μας ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Γιατί αυτές οι γαλοπούλες δεν μας έχουν κάνει τίποτε πέρα από το να χορτάσουν την πείνα μας.
Γιατί αυτές οι γαλοπούλες δεν είναι τίποτε άλλο από τα εξιλαστήρια θύματα των γιορτών.
Όμως υπάρχουν και εκείνες οι γαλοπούλες ( ή μήπως είναι κότες; ) που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι αγωνίζονται με όλη την δύναμη της φωνής τους για τα δίκαια του Ελληνικού λαού.
Που αγωνιούν μαζί μας ( ή μήπως περισσότερο; ) για την ξενόφερτη τρόικα και το μνημόνιο.
Εκείνες οι κότες - γαλοπούλεςπου καταφέρνουν πάντα να ξεφεύγουν τα Χριστούγεννα από τα χέρια του χασάπη και ακόμη περισσότερο να ψήνουν το λαό στο φούρνο.
Αυτές οι γαλοπούλες ολόκληρη την ημέρα παλεύουν για τα συμφέροντα του λαού και το βράδυ στις ψηφοφορίες κουρασμένοι από τον ολοήμερο αγώνα, ψηφίζουν ναι σε όλα και φεύγουν για τα σπίτια τους με ήσυχη την συνείδηση τους.
Ετούτες οι κότες - γαλοπούλες είναι επικίνδυνες, ...γιατί κρύβονται πίσω από το φιλολαϊκό τους προσωπείο και μας αλλάζουν τον αδόξαστο.
Ετούτες οι κότες -γαλοπούλες που κατάφεραν και έκαναν άντρο τους την Ελληνική Βουλή και από εκεί ξεχύνονται ενάντια στο λαό εξαπολύοντας τος Νόμους εκτρώματα και τα μνημόνια μνημόσυνα.
Ετούτες τις κότες - γαλοπούλες είναι που φοβάμαι.
Τις φοβάμαι γιατί σαν στρουθοκάμηλοι βάζουν το κεφάλι τους στην άμμο και ψηφίζουν ανεύθυνα αδιαφορώντας για το αν η δική τους ψήφος είναι ο δικός μας θάνατος.
Τις φοβάμαι γιατί κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι " σαν καλοί άνθρωποι" ανάμεσα μας, χωρίς να μπορούμε να τους πάρουμε χαμπάρι, παρά μόνον όταν έχουν εξαπολύσει την θανατηφόρο ψήφο τους.
Τις φοβάμαι γιατί χρησιμοποιώντας σαν ασπίδα την ψήφο σου Ελληνικέ λαέ,ρίχνουν εναντίον σου τα δηλητηριασμένα με κοινωνικό αυτοματισμό βέλη τους, σημαδεύοντας κατευθείαν την καρδιά των εργατικών κατακτήσεων της τελευταίας εκατονταετίας.
Αυτές τις κότες - γαλοπούλες Ελληνικέ λαέ μη τις λυπάσαι.
Όπου και αν τις δείτε, σημαδέψτε τις με το δάχτυλο, κοιτάξτε τις κατευθείαν στα μάτια και κάντε τις να νοιώσουν ότι ο αέρας μυρίζει θάνατο.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ
 

SakTsak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.