# #

25 Δεκ 2010

Ντόρα, εξηγήσου τώρα… Αηδια εχετε καταντησει εσυ κι ο μπαμπακας σου...

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη εμμένει για την εξεύρεση 150 εκατομμυρίων για την ενίσχυση του ΕΚΑΣ. Δεν λέμε, ωραία η ιδέα να μιλάς για τους πολύ φτωχούς για να κρύψεις μια νεοφιλελεύθερη ατζέντα, αλλά επειδή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλάει συχνά για φαρισαϊσμό και υποκρισία και προτείνει συνεχώς μείωση της οικονομικής ενίσχυσης των κομμάτων, πρέπει να αποδείξει ότι τα εννοεί όσα λέει. Για να αποφύγει λοιπόν τον φαρισαϊσμό και για να πειστούμε ότι έχει πιει νερό από την πηγή της πολιτικής μετάνοιας για τη μέχρι τώρα συν-ευθύνη της στην οικονομική εκτροπή της χώρας, προτείνουμε:
Να παραιτηθεί πλήρως την επόμενη πενταετία από την κρατική ενίσχυση για το κόμμα της και να μην πάρει ούτε ευρώ αν γίνει κοινοβουλευτικό κόμμα…
Να αναρτήσει αύριο κιόλας πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά του νέου Κινήματος, πόσους υπαλλήλους και στελέχη απασχολεί, από πού πληρώνονται και ποιο είναι το κόστος των γραφείων της και όλης της υποδομής ώς τώρα.
Να καλέσει δημόσια τον πατέρα της να αποποιηθεί και να επιστρέψει εντόκως τα όσα έχει ενθηλακώσει ώς τώρα σε μία από τις τρεις συντάξεις που απολαμβάνει εδώ και χρόνια.
Αυτά…

α....και να  απαντησει στις κατηγοριες του Ασανζ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.