# #

26 Απρ 2014

Γιατί η υποψηφιότητα Ζαγοράκη κάνει κακό στον ΠΑΟΚ;

 Όταν σε "φτύνανε", νόμιζες ότι έβρεχε;


Σε μια περίοδο που το κυβερνητικό δούλεμα σε βάρος του ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει κόκκινο μας πάγωσε η υποψηφιότητα Ζαγοράκη. 

Η επιβεβαίωση της υποψηφιότητας Ζαγοράκη για την Ευρωβουλή, αποτελεί για όλους ένα ακόμα πλήγμα. Μια σταγόνα που αυτή τη φορά μπορεί και να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Θόδωρος προσεγγίστηκε από τα κυβερνητικά στελέχη (εδώ γελάνε) χάρη στο λέγειν του, στις πολιτικές ή οργανωτικές του ικανότητες. Πιστεύουμε πως και ο ίδιος ο Ζαγοράκης γνωρίζει πως, απλούστατα, ήταν η απήχηση του ονόματος του αυτή που τον κατέστησε μια καλή λύση για το ψηφοδέλτιο, σε μια περίοδο που όλοι έχουν λακίσει και βλέπουμε μονίμως ονόματα της… πιάτσας του ποδοσφαίρου να γίνονται υποψήφιοι δήμαρχοι, νομάρχες, κυβερνήτες και… συγκλητικοί.

Ακόμα κι έτσι όμως, είναι τεράστια προσβολή στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό που συμβαίνει. 

ΚΑΙ από την πλευρά του προκλητικού Σαμαρά (αλήθεια, κυρ Αντώνη, ο ΜΠΑΟΚ όπως ειρωνικά τον ανέφερες πρόσφατα, ξαφνικά έγινε καλή ευκαιρία για ψήφους;), αλλά ΚΑΙ από την πλευρά του πρώην προέδρου και νυν ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ του Ιβάν, Ζαγοράκη.

Από τη μία, έχουμε μια πολιτική ηγεσία που δεκαετίες, αλλά και ιδιαίτερα το τελευταίο έτος, εμπαίζει, χρησιμοποιεί, εκμεταλλεύεται τον ΠΑΟΚ, γεμίζοντας τον χρέη, παρατώντας τον σε χέρια διορισμένων λαμογιών και εν τέλει κρατώντας τον υποτελή με συνεχής αναβολές, δικαιολογίες και αηδίες (Αλήθεια, πόσο ξεφτίλα είναι να είσαι Βορειοελλαδίτης βουλευτής και να επικαλείσαι εν έτει 2013-14 πως δεν έχεις ξανακούσει για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ;).

Από την άλλη, έχουμε παράγοντες που, δεν υπάρχει τρόπος πλέον να αποδείξουν πως δεν κοιτούν το προσωπικό τους όφελος. Θα μου πεις, γιατί η υποψηφιότητα Ζαγοράκη κάνει κακό στον ΠΑΟΚ;

Για τους εξής απλούστατους λόγους :

α) Συνδέει άμεσα την ηγεσία της ομάδας με το σάπιο πολιτικό σύστημα

β) Δείχνει φοβερή υποτέλεια απέναντι σε ανθρώπους που σε εμπαίζουν τόσο καιρό

γ) Δίνει πάτημα σε χιλιάδες εχθρούς μας, να επικαλούνται τη «συμμαχία» σε κάθε διαμαρτυρία που θα έχουμε

δ) Προκαλεί γέλιο όταν άνθρωποι που είναι παντελώς άσχετοι με τα πολιτικά/κοινά, αποδέχονται προτάσεις που δεν έχουν καμία σοβαρότητα, μόνο για το Θεαθήναι.
Η προσωπική καριέρα του Θόδωρου Ζαγοράκη είναι δικό του ζήτημα.

Καθώς όμως το προσωπικό του άστρο έσβησε σχεδόν πριν μια δεκαετία, θεωρούμε φοβερά απίθανο το γεγονός η υποψηφιότητα αυτή να απευθύνεται σε οποιονδήποτε άλλο πέραν του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου.

Η υποψηφιότητα αυτή, αποτελεί ξεκάθαρα ένα προκλητικό δόλωμα σε μια ασπρόμαυρη δεξαμενή ψήφων.

Επομένως, και μόνο η διάθεση που δείχνει οποιοσδήποτε παράγοντας του Δικεφάλου, πρώην ή νυν, να συνδράμει σε αυτό το δόλωμα, είναι προκλητική, προσβλητική και απογοητευτική.

Το ζήτημα ΔΕΝ είναι κομματικό. 
Διορισμοί, μνημόνια και λοιπές μοδάτες κόντρες, δεν αποτελούν στόχο αυτής της κουβέντας.

Το ζήτημα ΔΕΝ είναι προσωπικό. 
Ας κάνει ο,τι θέλει ο καθένας, μακριά απο τον ΠΑΟΚ.

Το ζήτημα ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚτσήδικο. 
Όπως ακριβώς δεν διανοούμαστε οποιαδήποτε επιτυχία του Δικεφάλου να είναι αποτέλεσμα ατιμίας, άνανδρης προσπάθειας και "συμφωνιών", έτσι ακριβώς δεν αποδεχόμαστε και οποιαδήποτε άλλη "συναλλαγή", ακόμα κι αν αυτή δώσει απο σπόντα λύσεις στον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Αλήθεια, όταν επί πέντε χρόνια σε "φτύνανε" όταν τους παρακαλούσες να ρυθμίσουν τα χρέη του ΠΑΟΚ, εσύ πίστευες ότι έβρεχε;
 http://www.paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.