# #

24 Απρ 2014

Ευτυχώς που η κυβέρνηση Σαμαρά μας οδήγησε στην ανάπτυξη

Στα όπλα, αδέλφια!
Με προεδρικό διάταγμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, καλούνται σε επιστράτευση όλοι οι άρρενες από 18 έως 45 ετών, για να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές στρατιές που ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ελλάδα μετά από εντολή του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή. 

Όπως αποκάλυψαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ -μετά την απόσυρση ..
υποψηφιότητας μουσουλμάνας Ρομά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-, η Ελλάδα κινδυνεύει από τους Τούρκους κατακτητές που ετοιμάζονται να μπουκάρουν και να υψώσουν την τουρκική σημαία στην Ακρόπολη.


Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι η χρεοκοπία και η φτωχοποίηση• το πρόβλημα της χώρας μας είναι οι αδίστακτοι Τούρκοι που ετοιμάζονται να μας επιτεθούν και να μας φορέσουν ξανά φέσια.

Ευτυχώς που η κυβέρνηση Σαμαρά μας οδήγησε στην ανάπτυξη και το πρωτογενές πλεόνασμα –με 318 δισεκατομμύρια χρέος-, οπότε έχουμε λεφτά να αγοράσουμε όπλα, να απωθήσουμε τους Τούρκους φονιάδες και να πάρουμε ξανά την Πόλη.

(Όποιος έχει διαβάσει την ελληνική Ιστορία ξέρει πως οι μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές -αλλά και χρεοκοπίες- προήλθαν από τους Έλληνες εθνικιστές και υπερπατριώτες. Από αυτούς που έλεγαν όλη μέρα πόσο αγαπάνε την πατρίδα. «Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων». Όσο πιο πατριωτικά λόγια ακούς από κάποιους, τόσο πιο πολύ να ετοιμάζεσαι για την προδοσία. Ελπίζω να μην αποδειχτούμε τόσο χάπατα όσο οι προγονοί μας.)

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.