# #

25 Απρ 2014

Γιώργος Κύρτσος: «Ο Σαμαράς έσπασε κάθε ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας»

Ο Γιώργος Κύρτσος 

Ο Γιώργος Κύρτσος


“ Καταπέλτης το βιβλίο του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Γιώργου Κύρτσου με τίτλο "Αγανακτήστε, αλλά τολμήστε" για τον ετοιμόρροπο πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ”

Εξόχως αποκαλυπτικό για το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί στη χώρα η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, είναι το βιβλίο του υποψηφίου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργου Κύρτσου με τίτλο "Αγανακτήστε, αλλά τολμήστε".

 Ο Γιώργος Κύρτσος υποστηρίζει ότι όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά υπήρξαν ψεύτικες και προσθέτει ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας και ασυνέπειας.

Ο συγγραφέας παραδέχεται ότι δεν ..
υπάρχουν έτοιμες και εύκολες λύσεις, γι’ αυτό καλεί τους πολίτες να πρωταγωνιστήσουν σε μια δύσκολη αναζήτηση της εξόδου από την πολυδιάστατη κρίση. Κατά την άποψή του, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τρία σενάρια καταστροφής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ως πρώτο σενάριο καταστροφής ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει αυτό που υλοποιείται ήδη από την τρόικα και την κυβέρνηση Σαμαρά και στηρίζεται στη λαθεμένη εφαρμογή ενός ακόμη προβληματικού μνημονίου.

Κάποια από τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα του βιβλίου του Γιώργου Κύρτσου αναφέρουν τα εξής: 

«Ψεύτικες σχεδόν όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις Σαμαρά» και «...ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας και ασυνέπειας».  

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Κύρτσος υποστήριζε, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν υφίσταται πρωτογενές πλεόνασμα (Διαβάστε ΕΔΩ).

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, όποιος καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κερδίζει μία θέση στο κόμμα. Έχει συμβεί αυτό και με την Ντόρα Μπακογιάννη, και με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη και όχι μόνο... Τέτοια είναι η απόγνωση του ετοιμόρροπου πρωθυπουργού, ώστε ζητά την βοήθεια όλων εκείνων που τον αμφισβητούν ευθέως και τον θεωρούν καταστροφέα της χώρας. 

http://www.periodista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.