# #

24 Απρ 2014

Το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Πιερίας

Το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας για την Πιερία με υποψήφια περιφερειάρχη την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για την περιφερειακή ενότητα Πιερίας ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΣΤΑΘΗ.
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:...




1) Βεγλιρής Γρηγόρης
Aρχιτέκτων μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην πολεοδομία του ΕΜΠ,μέλος της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών στο ΤΕΕ, πρ. υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου.


2) Ελευθεριάδης Γιάννης
Συντονιστής των σε διαθεσιμότητα Σχολικών Φυλάκων Κατερίνης, πτυχιούχος ΤΕΙ τεχνολόγος γεωπονίας, πτυχιούχος Εσπερινού ΤΕΕ Κατερίνης Τομέα Πληροφορικής Δικτύων Η/Υ .


3) Μανιάτης Κωνσταντίνος
Ελεύθερος επαγγελματίας καθηγητής Γερμανικών, τέως γραμματέας κοινότητας ελλήνων μεταναστών Μπρούλ Γερμανίας, πρόεδρος Συλ. Γονέων 1ου Δημ. Σχολείου Κατερίνης.


4) Παντελιάδης Νίκος,
Φοίτησε αστρονομία στο Μόναχο και στο Βύρτσμπουργκ. Ήταν 16 χρόνια υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Πιερία. Ιδρυτικό μέλος της ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, της Πρωτοβουλίας του Πέλεκα, της επιτροπής ενάντια στα βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο, της επιτροπής για την προάσπιση των δομών της δημόσιας υγείας στην Πιερία, μέλος του ΣΕΟ Κατερίνης και των φίλων του Περιβάλλοντος.


5) Παπαδοπούλου Πέπη,
Αρχαιολόγος της Κζ ΕΠΚΑ Πιερίας ,Msc στην περιβαλλοντική αρχαιολογία και παλαιοοικονομία στο Sheffield University, UK.


6) Προκόβας Μιχάλης,
Μαθηματικός, υποδιευθυντής Γυμνασίου Λιτοχώρου, πρόεδρος
του Αθλητικού Συλλόγου Λιτόχωρου “ΠΑΝΘΕΟΝ” και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ).


7) Σκούφα (Μπέττυ) Ελισσάβετ,
Φιλόλογος. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Πανεπιστημίου Bochum Γερμανίας. Μέλος της Επιτροπής ενάντια στην απόθεση βιομηχανικών αποβλήτων στον Όλυμπο, της Κοινωνικής Κουζίνας Αλληλεγγύης Κατερίνης, της πανελλαδικής οργάνωσης "Αλληλεγγύη για Όλους" και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Μούσες Πιερίων". Πρώην μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας (Υπεύθυνη Περιβάλλοντος) και υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας (2012)


8) Τοπαλίδου Μαρία
Συνταξιούχος νοσηλεύτρια, εθελόντρια στο κοινωνικό ιατρείο Θεσσαλονίκης, υπήρξε συνδικαλίστρια ΠΟΕΔΗΝ, ΕΔΟΘ, ΑΔΕΔΥ.
Σπούδασε νοσηλευτική στα ΤΕΙ της Λάρισας . Από το1981 εργαζόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία το 2012.Είναι γραμματέας του Φιλανθρωπικού –πολιτιστικού συλλόγου Μακρυγιάλου


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ Κ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.